Apple vinde un headset de realitate virtuala

Apple Store are incepand de saptamana aceasta disponibil pentru achizitie primul headset de realitate virtuala numit View-Master, cei din Cupertino alegand acest model in detrimentul multor altora existente pe piata in momentul de fata si compatibile cu iPhone.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca vorbim despre o casca din plastic in care putem monta un terminal iPhone, ea avand lentile speciale care ne ajuta sa vizualizam intr-un mod corect imagini create special pentru un dispozitiv de acest gen direct de pe iPhone.

Headset-ul View-Master vandut de catre compania Apple costa doar 30 de dolari prin Apple Store si este compatibil majoritatea modelelor de terminale iPhone comercializate de catre compania Apple, mai exact toate modelele lansate de la iPhone 5 si pana in prezent.

Dupa cum v-am spus mai sus, View-Master este un headset pentru realitate virtuala foarte simplu, similar cu cel E-BODA Avatar despre care v-am vorbit in 2014, asa ca nu va asteptati ca el sa faca altceva decat sa afiseze imaginile de pe iPhone intr-un format potrivit pentru un obiect de acest gen.

The View-Master Virtual Reality Viewer turns your iPhone into a portal to immersive adventures in virtual reality. Experience a whole new level of realism as you explore and launch yourself through time and space into 360-degree views that completely surround you. Completely kid-friendly, the View-Master provides a safe portal to stunning locations around the world—providing an inspiring and imaginative learning experience unlike anything you’ve seen before.

Desi unii s-ar putea gandi ca aparitia View-Master in Apple Store este un indiciu cu privire la intentiile Apple de a dezvolta o casca proprie pentru realitate virtuala, cei din Cupertino dezvolta un produs mult mai complex decat cel pe care il comercializeaza acum.

View-Master realitate virtuala