Dreii este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Dreii este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad promovata de catre compania Apple pentru utilizatorii din lumea intreaga si dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, vorbim despre un joc de tip puzzle extrem de popular in App Store.

Conform dezvoltatorilor Dreii, jucatorii vor avea posibilitatea de a experimenta o lume virtuala in care va trebui sa ne folosim logica pentru a dezvolta puzzle-uri extrem de complexe, gravitatia fiind principalul obstacolo in calea trecerii de la un nivel la altul.

Experience the mesmerizing world of Dreii, the award-winning collaborative physics conundrum. Dreii is a puzzling game about skill, logic and friendship. It subtly connects players in real-time across the world, to help one another in a battle against gravity.The mission is simple. But once again, things get in the way… Explosives, thunderstorms, completely incompetent colleagues. Oh, and did we mention gravity?

Dreii are disponibil si un modul multiplayer care conecteaza jucatori din intreaga lume pentru rezolvarea puzzle-urilor, insa in modulul single player exista 48 de niveluri cu grafica 3D pe care noi va trebui sa le rezolvam in lumea virtuala a titlului.

  • Play with people across the world
  • Master 48 fantastic levels
  • Speak in 19 different languages
  • Beautifully animated characters
  • Real-time physics and 3D rendering
  • Beautiful sound design

Dreii este disponibil pentru DESCARCARE, in format universal, din App Store.

Dreii