iPhone 5se urmeaza sa fie lansat intr-o culoare noua

iPhone 5se urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple cu o culoare noua pentru a marca asa cum se cuvine debutul unui nou terminal iPhone pe piata, cei din Cupertino gandind un roz intens drept culoarea noua a viitorului dispozitiv.

iPhone 5se de culoare roz intens va fi vandut si in versiuni de culoare argintie sau space grey, o versiune cu o carcasa de culoare roz-auriu nefiind in planurile celor de la Apple pentru a nu afecta vanzarile terminalelor iPhone 6S pe pietele globale.

Desi tonalitatea culorii nu a fost confirmata cu certitudine, vorbim despre o culoare diferita fata de cea folosita pentru iPhone 6S, ea fiind apropiata de cea utilizata pentru iPod Touch sau iPod Nano, un roz mult mai puternic decat cel utilizat de Apple anul trecut.

iPhone 5se si un nou roz

Desi doar trei culori au fost mentionate pentru carcasa iPhone 5se, nu se stie daca Apple intentioneaza sa ofere terminalul doar cu aceste optiuni, alte modele cu unele culori similare celor oferite pentru iPhone 5C fiind cu siguranta testate de catre compania Apple.

iPhone 5se rozAvand in vedere ca iPhone 5se este gandit ca o versiune mai ieftina a iPhone si ca el va inlocui iPhone 5S + iPhone 5C, ar fi normal sa credem ca Apple sa ofere dispozitivului in mult mai multe culori decat cele existente pentru un iPhone premium in ideea de a atrage mai mult din publicul feminim.

Problema in aceasta situatie este ca iPhone 5se ar urma sa aiba o carcasa din aluminiu si aceasta nu este la fel de usor de colorat precum una din plastic, asa ca e putin probabil sa vedem o variatie atat de mare de culori precum s-a intamplat in cazul iPhone 5C.

Acestea fiind spuse, iPhone 5se ar urma sa fie disponibil intr-o culoare noua, un roz mult mai intens decat cel al iPhone 6S si poate decat cel al iPhone 5C.