iPhone 5se – noi detalii despre culoarea roz si iPad sau Mac

Ieri v-am spus ca iPhone 5se roz va fi lansat de catre compania Apple in luna martie pe piata, culoarea roz fiind descrisa ca una intensa, mult mai apropiata de cea a iPod-urilor decat cea a iPhone 6S, insa surse diferite au contrazis aceste informatii in cursul noptii trecute.

Mai exact, iPhone 5se va fi vandut de catre compania Apple in culoare roz auriu, asa cum se intampla si in cazul iPhone 6S, deci utilizatorii nu vor avea un dispozitiv cu o culoare roz mult prea intensa, ci vor avea exact aceleasi culori precum in flagship-ul actual al celor din Cupertino.

iPad si Mac roz aurii

Partea inedita este ca separat de iPhone 5se roz auriu compania Apple va lansa inclusiv tablete iPad Air 3 sau iPad Mini de culoare roz aurie, dar in premiera va lansa si un MacBook 12 inch care are carcasa colorata in exact aceeasi nuanta de roz, el fiind dedicat femeilor.

Desi iPad Mini sau MacBook 12 inch roz aurii nu vor fi lansate in luna martie de catre compania Apple, iPhone 5se si iPad Air 3 vor veni atunci pentru utilizatori si va fi interesant de vazut daca un roz aplicat pe o suprafata atat de mare va atrage mai multi utilizatori catre Apple.

Rozul este popular

iPhone 6S roz auriu a fost cel mai popular smartphone Apple in toamna anului trecut, vanzarile sale reprezentand o treime din total in perioada lansarii, insa cererea pentru produs nu a scazut simtitor nici in trimestrul fiscal anterior, asa ca folosirea la alte produse este logica.

Acestea fiind spuse, Apple nu va aduce pe piata un iPhone 5se care are o carcasa de un roz prea intens si acest lucru este imbucurator, insa cel mai interesant de aflat va fi daca schimbare va genera o crestere a vanzarilor de produse Apple sau nu.