Cum primesti o notificare audio cand s-a incarcat iPhone

Cum primesti o notificare audio cand s-a incarcat iPhone ? Foarte simplu, cu ajutorul unui tweak numit ChargingDone, el avand rolul de a ne notifica atunci cand terminalul nostru s-a incarcat complet si poate fi preluat pentru utilziare normala pana la urmatoarea incarcare.

In imaginea de mai jos puteti vedea notificarea pe care o afiseaza tweak-ul ChargingDone in interfata sistemului de operare iOS 9, insa separat de o alerta de notificare, tweak-ul este capabil sa ruleze si un sunet special care sa ne dea de inteles ca iDevice-ul s-a incarcat.

ChargingDone are un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings, Configurari, a sistemului de operare iOS 9, iar separat de notificare sau sunet el poate rula inclusiv o vibratie direct in terminalele noastre, chiar si de 2 ori dupa finalizarea incarcarii.

Compatible with iOS 7, 8, 9 on all devices. ChargingDone will notify you when your device is fully charged (100% in the status bar). You can be alerted by a popup or a banner. A sound and a vibration can go with the alert. You will be reminded 2 times if you forgot to unplug your device.

ChargingDone este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

ChargingDone