FastBoot schimba interfata pentru inchiderea iDevice-urilor

FastBoot este un tweak disponibil din cursul zilelor trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, rolul sau fiind de a ne permite sa schimbam interfata prin care avem posibilitatea de a inchide, reporni sau a introduce un dispozitiv al Apple in Safe Mode.

In imaginea de mai jos puteti avea cum arata interfata de inchidere a iDevice-urilor cu iOS 9 dupa instalarea FastBoot in iDevice-urile noastre, trei butoane distincte fiind afisate la pasarea indelunga a butonului Power in locul simplului buton pentru inchiderea dispozitivului.

Interfata acestui meniu creat de catre FastBoot poate fi schimbata printr-un meniu de setari al aplicatiei Configurari, Settings, asa ca fiecare isi poate modifica interfata dupa bunul plac.

Hold the power button for a sleek menu to pop up with 3 options, Respring, SafeMode, and Reboot. Tap anywhere to close it! FastBoot is a customizable popup you can open in the springboard or any other app. Change the appearance in settings with DarkMode, Shadows, and Rounded Corners.

FastBoot este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

FastBoot