iPad Air 3 – noi detalii despre functii si dimensiuni

iPad Air 3 este cel de-al doilea produs important pe care compania Apple il va prezenta impreuna cu iPhone 5se in cadrul conferintei din 15 martie, organizata in momentul de fata, ele urmand a fi piesele centrale din oferta Apple in primavara acestui an.

Dimineata v-am spus ca iPad Air 3 roz aurie va fi lansata de catre compania Apple in luna martie, un iPhone 5se roz auriu urmand a fi deasemenea oferit impreuna cu ea, insa acesta va fi primul model al iPad care va fi vandut de catre compania Apple intr-o asemenea combinatie de culori.

Carcasa roz si lipsa 3D Touch

Separat de carcasa roz auriu, iPad Air 3 urmeaza sa aiba aproximativ aceleasi dimeniuni precum iPad Air 2, iar acest lucru l-am vazut deja intr-o serie de schite iPad Air 3 aparute pe internet, ele fiind preluate de la surse din interiorul companiilor care lucreaza cu Apple la produs.

Din pacate iPad Air 3 nu va avea 3D Touch precum iPhone 6S, insa acest lucru era de asteptat avand in vedere ca Apple trebuie sa diferentieze produsele importnate, iar iPhone-urile au intaietate intotdeauna in fata tabletelor iPad multumita incasarilor mari generate.

Smart Connector pentru accesorii inteligente

In ideea diferentierii fata de iPhone, compania Apple va implementa un Smart Connector in iPad Air 3, cei din Cupertino oferind un asemenea port in iPad Pro pentru a permite conectarea de accesorii inteligente si incarcarea lor mult mai usoara in timpul utilizarii.

Acest Smart Connector va fi prezentat si impreuna cu accesorii special optimizate pentru iPad Air 3, insa deocamdata nu se stie daca este vorba despre husa oferita de catre Apple impreuna cu iPad Pro sau despre un alt produs gandit special pentru noua tableta.

In final exista posibilitatea ca iPad Air 3 sa fie lansata impreuna cu un flash LED pentru camera, insa momentan aceasta caracteristica nu a fost definitivata.

iPad Air 3 va fi prezentata pe 15 martie si ar putea fi lansata pana la sfarsitul lunii sau in aprilie.