Prima Pagina iPad Air 3 iPad Air 3 – noi detalii despre functii si dimensiuni

iPad Air 3 – noi detalii despre functii si dimensiuni

iPad Air 3 este cel de-al doilea produs important pe care compania Apple il va prezenta impreuna cu iPhone 5se in cadrul conferintei din 15 martie, organizata in momentul de fata, ele urmand a fi piesele centrale din oferta Apple in primavara acestui an.

Dimineata v-am spus ca iPad Air 3 roz aurie va fi lansata de catre compania Apple in luna martie, un iPhone 5se roz auriu urmand a fi deasemenea oferit impreuna cu ea, insa acesta va fi primul model al iPad care va fi vandut de catre compania Apple intr-o asemenea combinatie de culori.

Carcasa roz si lipsa 3D Touch

Separat de carcasa roz auriu, iPad Air 3 urmeaza sa aiba aproximativ aceleasi dimeniuni precum iPad Air 2, iar acest lucru l-am vazut deja intr-o serie de schite iPad Air 3 aparute pe internet, ele fiind preluate de la surse din interiorul companiilor care lucreaza cu Apple la produs.

Din pacate iPad Air 3 nu va avea 3D Touch precum iPhone 6S, insa acest lucru era de asteptat avand in vedere ca Apple trebuie sa diferentieze produsele importnate, iar iPhone-urile au intaietate intotdeauna in fata tabletelor iPad multumita incasarilor mari generate.

Smart Connector pentru accesorii inteligente

In ideea diferentierii fata de iPhone, compania Apple va implementa un Smart Connector in iPad Air 3, cei din Cupertino oferind un asemenea port in iPad Pro pentru a permite conectarea de accesorii inteligente si incarcarea lor mult mai usoara in timpul utilizarii.

Acest Smart Connector va fi prezentat si impreuna cu accesorii special optimizate pentru iPad Air 3, insa deocamdata nu se stie daca este vorba despre husa oferita de catre Apple impreuna cu iPad Pro sau despre un alt produs gandit special pentru noua tableta.

In final exista posibilitatea ca iPad Air 3 sa fie lansata impreuna cu un flash LED pentru camera, insa momentan aceasta caracteristica nu a fost definitivata.

iPad Air 3 va fi prezentata pe 15 martie si ar putea fi lansata pana la sfarsitul lunii sau in aprilie.

 • dany

  Cam cat ar fi pretul de lansare oare? Sau la ce pret va fi apoi ipad air 2 ?

 • Fane

  Același pret cu Air 2 de acum iar Air 2 va avea prețul lui Air 1 de acum sau …va dispărea

 • blabla

  pai si ce sens are chestia asta ? au mai putine vanzari ca si iphone-urile si tot nu le baga din functiile iphone-urilor ca sa atraga clienti si acolo. Mai bine le tine mai neinteresante, nu ? Sau macar sa faca ceva features doar pentru iPad, care nu-s in iPhone. Ca deja doar cu un ecran mai mare nu mai convingi pe nimeni. E o mare porcarie sa nu ai aceleasi functii si in tableta pentru ca te obisnuiesti cu ele si ai tendinta sa le folosesti si pe tableta (3D Touch de exemplu). Iei tableta si apesi pe ea ca tampitu de vreo doua ori cand te grabesti pana realizezi ca .. a stai putin, asta e asa mai handicapata ea asa, nu poate ce vreau eu…

 • KTA

  @Fane: ai cap sau bostan❓cum sa dispara air2❓
  Tu iti dai seama ce ai comentat❓
  Imi dau😂.
  Pe ce lume esti❓
  Meriti un ❌

 • Dan

  @zaone de suport pentru Apple Pencil pe Air 3 nu se aude nimic?

 • Deocamdata nu.