Vodafone ofera internet gratuit pentru toata Romania

Vodafone va oferi internet gratuit pentru toata Romania timp de un weekend, operatorul de telefonie mobila facand anuntul in cursul acestei zile in cadrul unei conferinte de presa ce ne-a adus o multitudine de informatii privind evolutia sa, dar si privind Supernet City 4G.

Conform informatiilor oferite astazi, Vodafone va oferi internet gratuit in wekend-ul 13 – 14 februarie 2016, adica weekend-ul urmator, atunci toti clientii sai putand naviga gratuit pe internet din reteaua operatorului de telefonie mobila, fara niciun fel de restrictie sau limitare de viteza.

Partea si mai interesanta a acestui anunt este ca Vodafone va oferi internet gratuit si pentru clientii altor retele de telefonie mobila, romanii dornici sa profite de promotie trebuind sa viziteze un magazin Vodafone pentru a lua gratuit o cartela care sa le ofere acces la retea.

Reprezentantii Vodafone au anuntat astazi ca ideea de a oferi internet gratuit in retea este o miscare de a atrage noi clienti catre companie, iar ideea este una foarte buna deoarece multe persoane vor putea experimenta internetul Vodafone gratuit, fara vreo obligatie.

Compatibilitate si cum beneficiezi de el

Accesul oferta de internet gratuit a Vodafone este valabila atat pentru reteaua 3G, cat si pentru retelele 4G sau 4G+, insa compatibilitatea terminalelor determina tipul de conexiune pe care utilizatorul il va avea, asa ca daca nu aveti un smartphone performant, nu veti avea ncii viteza mare de navigare pe internet.

Vodafone ofera internet gratuit tuturor utilizatorilor retelei sale incepand cu data de 13.02.2016 ora 00:00:01, promotia incheindu-se pe 14.02.2016, la ora 23:59:59, asa ca veti grija sa nu mai faceti trafic dupa acea ora daca nu mai aveti MB inclusi in abonamentul vostru.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre oferta celor de la Vodafone ?

20 COMENTARII

  1. Incepand de luni dimineata o sa inceapa sa inchida cartele si abonamente, ca romanii au facut mult mai mult trafic decat se asteptau si iese compania in pierdere :)))

  2. eu spun ca nu merita. pe vodafone nu ai edge ci doar GPRS. daca ramai fara semnal 3g pe vodafone adio date. pe orange mai ai o sansa sa citesti un mail sa descarci cateva feed-uri rss cu stiri.

  3. Cu net-ul nu “suni” in alta rețea:-)) Sau mai bine zis nu ai roaming național cu Orange de ex,nu te bagi in rețeaua lor.

  4. Nu o sa mai pun cartela Vodafone Romania (sper) niciodată in telefon. Vodafone din alte tari da, dar nu de Romania !!!! Fiți atenți când faceți un contract cu ei!!!! Mare grija !!!

  5. Majoritatea problemelor de mai sus nu le-am resimtit… Valea prahovei, etc..si sunt clientul retelei de prin 96 cand se numea conex:)

  6. Vdf intenționează dintr-un viitor apropiat să renunțe la 2G, este o tehnologie prea veche pt zilele dinamice de azi. De rămas fără 3G la telefon în orașe e f. rar, doar la țară pe ogor.Din postarea ta îmi dau seama ca nu ești de la oraș.

  7. Si Telekom are 4G+.
    Putine smartphone-uri au suport pentru 4G+, doar iPhone 6S si iPhone 6S Plus de la Apple.
    Problema este ca atunci cand te conectezi la 4G+, in iOS nu stii ca se intampla asta, in Android vezi iconita 4G+.