Vodafone Supernet 4G City – cea mai mare zona de net gratuit din Europa

Vodafone Supernet 4G City – cea mai mare zona de net gratuit din Europa, acesta este motto-ul folosit de catre operatorul de telefonie mobila Vodafone pentru o noua campanie de promovare dedicata internetului sau 4G, bannerul de mai jos fiind amplasat in metroul din Bucuresti.

Informatii cu privire la ceea ce inseamna si ofera Vodafone Supernet 4G City deocamdata nu exista, insa in baza imaginii s-ar putea trage usor concluzia ca Vodafone va oferi internet gratuit in anumite locatii din Romania si din afara tarii.

Orange a oferit acum cativa ani internet gratuit in metroul din Bucuresti ca parte a promovarii extinderii acoperirii in subteran, asa ca nu ar fi exclus ca acum Vodafone sa ofere internet gratuit in diverse zone din tara sau strainatate pentru a-si promova internetul.

Acum cateva luni Vodafone a oferit internet gratuit tuturor clientilor pe perioada unui weekend si testul s-a dovedit a fi un real succes, asa ca ramane sa vedem ce va anunta Vodafone pentru campania Vodafone Supernet 4G City.

Voi ce credeti ca va oferi Vodafone Supernet 4G City ?

UPDATE: Informatii detaliate despre Vodafone Supernet 4G City gasiti aici.

Vodafone Supernet 4G City