Prima imagine cu un Samsung Galaxy S7 real

Prima imagine cu un Samsung Galaxy S7 real a aparut in cursul acestei zile pe internet, un vietnamez reusind sa puna mana pe viitorul smartphone al companiei Samsung si sa il prezinte lumii intregi, cel putin in ceea ce priveste carcasa creata de coreeni.

In imaginea de mai jos puteti vedea primul Samsung Galaxy S7 real aparut pe internet si ea confirma majoritatea schitelor care au aparut pana acum, terminalul real avand caracteristicile prezentate de catre acestea, cel putin intr-o destul de mare masura.

Butoanele de volum sunt pozitionate exact precum descriu schitele, carcasa seamana cu unele folosite de catre Samsung in trecut, insa important de mentionat este faptul ca nu mai exista o camera scoasa cu mult in afara carcasei, coreenii reusind sa ii gaseasca un loc in interiorul structurii.

V-am spus acum ceva timp ca pentru camera Samsung Galaxy S7 cei de la Samsung au reusit sa faca minunea si au gasit spatiu in carcasa terminalului, compania Apple putand avea ideea geniala de a ii copia din acest punct de vedere, asa cum ni s-a spus deja cand am aflat ca iPhone 7 va arata ca iPhone 6S.

Samsung Galaxy S7 poza realAcest Samsung Galaxy S7 real aparut astazi pe internet seamana si cu primele imagini de presa aparent furate din cadrul companiei Samsung, asa ca nu mai exista dubii in momentul de fata deoarece in imaginea alaturata aveti terminalul care se va lupta cu iPhone 6S pentru inimile utilizatorilor de smartphone-uri din lumea intreaga.

V-am spus deja care sunt specificatiile Samsung Galaxy S7 si cand are loc prezentarea Samsung Galaxy S7, acum ramane doar sa vedem preturile Samsung Galaxy S7 si daca zvonurile privind lansarea unei suite de accesorii, inclusiv a unei baterii externe, impreuna cu terminalul se vor dovedi a fi adevarate.