APTTimeout – un tweak foarte util pentru Cydia

APTTimeout este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care au jailbreak pe iOS 9, el oferind posibilitatea de a seta timpul care trebuie sa treaca de la initierea unei verificari pentru un repo si pana cand ea este oprita daca acel repo nu raspunde la interogare.

Daca aveti in Cydia un repo care nu mai functioneaza, atunci in momentul in care incepeti o interogare pentru a-i afla noutatile ati putea astepta chiar si cateva zeci de secunde, timpul crescand la cateva minute daca aveti mai multe repo-uri cu probleme.

APTTimeout rezolva aceasta problema, permitandu-va sa setati perioada de timp care trebuie sa treaca de la interogare si pana la renuntarea la operatiune, timeout, printr-un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings, o valoare de 10 – 15 secunde fiind suficienta.

Set custom timeout on Cydia repositories. Broken repositories make Cydia seem really slow when updating. APTTimeout gives you an entry in Settings so that you can configure a custom timeout – reducing delays from minutes into seconds.

APTTimeout este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.