100 de probleme rezolvate de iOS 9.2.1

iOS 9.2.1 a fost lansat de catre compania Apple pe 19 ianuarie, iar la doua saptamani dupa publicarea sa cei din Cupertino au facut publica o lista cu 100 de probleme de securitate rezolvate de catre aceasta versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri.

Pe data de 5 februarie compania Apple a publicat aceasta lista intr-o pagina de suport a propriului website, acolo fiind listate toate problemele de securitate care au fost descoperite de catre angajatii sai sau care au fost raportate de diversi cercetatori in securitate informatica.

Dintre aceste 100 de probleme de securitate rezolvate in iOS 9.2.1, 30 de au legatura cu browserul Safari care permite navigarea pe internet, deci vorbim despre o aplicatie care avea mult mai multe probleme decat beneficii, din cate se pare.

Restul bugurilor acoperite de catre Apple prin iOS 9.2.1 au legatura cu Apple Pay, FaceTime, retelele Wi-Fi, sistemul de criptare a datelor si multe, multe alte functii care sunt implementate in sistemul de operare ce functioneaza in terminalele noastre.

Daca sunteti curiosi sa aflati lista intreaga de schimbari, ei bine o gasiti in aceasta pagina.