Prima Pagina iOS 9 100 de probleme rezolvate de iOS 9.2.1

100 de probleme rezolvate de iOS 9.2.1

iOS 9.2.1 a fost lansat de catre compania Apple pe 19 ianuarie, iar la doua saptamani dupa publicarea sa cei din Cupertino au facut publica o lista cu 100 de probleme de securitate rezolvate de catre aceasta versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri.

Pe data de 5 februarie compania Apple a publicat aceasta lista intr-o pagina de suport a propriului website, acolo fiind listate toate problemele de securitate care au fost descoperite de catre angajatii sai sau care au fost raportate de diversi cercetatori in securitate informatica.

Dintre aceste 100 de probleme de securitate rezolvate in iOS 9.2.1, 30 de au legatura cu browserul Safari care permite navigarea pe internet, deci vorbim despre o aplicatie care avea mult mai multe probleme decat beneficii, din cate se pare.

Restul bugurilor acoperite de catre Apple prin iOS 9.2.1 au legatura cu Apple Pay, FaceTime, retelele Wi-Fi, sistemul de criptare a datelor si multe, multe alte functii care sunt implementate in sistemul de operare ce functioneaza in terminalele noastre.

Daca sunteti curiosi sa aflati lista intreaga de schimbari, ei bine o gasiti in aceasta pagina.

 • ioan

  …si cei care au ramas cu 8.4.1 ce vor face? Daca trec pe 9.2.1 cu al meu 4s castig securitate si pierd performanta.

 • lucian84

  Atâta vrăjeala cat vând ăștia de la Apple si nu numai ei !!! Luați vrăjeala !!

 • fear87

  Securitatea p l i

 • Dabija

  Hahahaha :))) adevarat… Vrajeala 100%….
  Daca tot rezolva atata securitate asta inseamna ca in ultimii ani am fost vulnerabili tot timpu ??? :))))

 • Srb Srb

  Merge ok , a postat zaone un articol

 • ioan

  Merita trecerea de la 8.4.1 pe 9.2.1?

 • alex123

  Nu

 • nodhack

  De la lansarea unei versiuni pana ce va urma alta, se updateaza si acesti hacke-ri si ale lot bug-uri, deci tot timpul vor exista slabiciuni! Intr-adevar aceste update-uri “lucreaza” la incetinirea performantelor IPhone-urilor ca sa cumperi alte terminale dar cred ca in viitor pe langa pretul tel. va exista un pret pt protectia datelor noastre. Parerea mea!

 • Alex

  stai linistit pe 8.,,, 4s inca e un telefon bun si frumos dar totusi are o vechime , nu vor venii sisteme de operare noi care sa fie eficiente si optimizate pt 4s (e prea mult de munca si costa prea mult ) 4s -ul pentru Apple e isorie ei trebuie sa faca bani si profit dar asta e progresul !!!! Fericiti cei cu 4s cu ios 6 sau 7 caci nici nu cred ca realizeaza ce detin !!!!

 • rundown

  @ alex +1 bravo, asa e. Daca ai un iphone 4 sau 4s nici nu e nevoie sa treci mai departe de ios 6. Astea 2 terminale sunt cu adevarat istorie si inovatie din partea Apple. Imi aduc aminte cand a aparut 4s si siri, toti vroiau sa aiba Siri pe iphone 4 si tin minte ca existau diverse site-uri care colectau bani de la prosti pentru “portare Siri” pe vechile idevice-uri. Nebunie :))