Umilit de internet, Tim Cook sterge poza care l-a adus in atentia lumii

35

Ieri v-am spus ca Tim Cook este criticat de o multitudine de utilizatori ai platformei Twitter din cauza faptului ca a publicat o poza blurata cu bucuria impartasita cu jucatorii echipei Denver Broncos pe terenul stadionului in care a fost organizata cea de-a 50-a editie a Super Bowl-ului american.

De la recomandari pentru achizitionarea unui smartphone al Samsung si pana la ironizarea campaniei Shot on iPhone, Tim Cook a fost criticat de catre un numar extrem de mare de oameni si o multitudine de publicatii de pe planeta au preluat stirea, ea punandu-l intr-o lumina foarte proasta pe CEO-ul Apple.

In fata unui asemenea val de critici, Tim Cook, sau mai bine zis cei din echipa de PR a Apple, a decis sa stearga poza cu pricina si implicit toate comentariile si ironiile utilizatorilor, ea fiind inlocuita cu o alta poza, care nu are are o calitate chiar atat de buna precum ar fi sperat unii.

Daca reactia va surprinde, ei bine va spun ca ea este una normala pentru compania Apple, cei din Cupertino avand desori reactia de a ascunde orice fel de materiale care le pun produsele intr-o lumina proasta, iar in aceasta situatie Tim Cook nu avea cu ce se lauda dupa publicarea acelei poze.

Tim Cook poza blurata iPhone