Tim Cook a fost ironizat in timpul Super Bowl

Tim Cook a fost aseara prezent pe stadionul pe care s-a jucat cea de-a 50-a editie a Super Bow-ului american si desigur ca la final a inregistrat o poza de pe teren cu echipa castigatoare, Denver Broncos, insa imediat dupa publicarea sa au aparut si primele ironii de la utilizatorii Twitter.

De la ce a inceput totul ? Ei bine de la faptul ca Tim Cook a facut greseala de a publica o poza, facuta cu un iPhone, care nu a fost focalizat corect pe lumea de pe teren, ea dezvaluind ca iPhone-urile nu sunt chiar atat de perfecte precum le prezinta compania Apple.

Desigur ca dupa publicarea acestei poze toata lumea l-a ironizat pe Tim Cook din cauza faptului ca in campania Shot on iPhone sunt prezentate poze perfecte facute cu iPhone, insa CEO-ul nu are grija sa faca acelasi lucru si in final compania este afectata.

Desigur ca ironiile nu-si au rostul deoarece intr-o situatie de acest gen putina lume sta sa se gandeasca sa si focalizeze pozele, insa poate ca Tim Cook va invata ceva de aici si va imbunatati sistemul de focalizare si stabilizare al iPhone, poza demonstrand faptul ca el foloseste un iPhone 6S, deoarece un iPhone 6S Plus ar fi stabilizat mai bine imaginea cu stabilizatorul sau optic.

https://twitter.com/tim_cook/status/696550880208760834