Apple monteaza folii pe iPhone-uri folosind Belkin ScreenCare+

Saptamana trecuta v-am spus cum se monteaza foliile pe iPhone in Apple Store, compania Apple anuntand astazi in mod oficial programul prin care le va permite angajatilor sa aplice folii pe ecranele terminalelor iPhone ale clientilor care viziteaza magazinele sale cerand acest lucru.

Belkin ScreenCare+ este sistemul folosit de catre compania Apple pentru a monta folii pe ecranele iPhone in Apple Store-urile sale, iar in clipul video de mai jos puteti vedea clipul video de prezentare creat de catre cei de la Belkin pentru promovarea sistemului pentru toata lumea.

Saptamana trecuta v-am aratat si un clip video in care vedeati cum se monteaza efectiv folia pe ecranul unui iPhone intr-un Apple Store din Japonia, procedura putand fi facuta incepand de astazi in Apple Store-urile din intreaga lume, montarea fiind oferita gratuit dupa achizitionarea foliei din magazin.

Doar pentru foliile Belkin TrueClear Invisiglass sau Belkin TrueClear Anti-Glare cumparate din Apple Store se va face montajul gratuit folosind sistemul Belkin ScreenCare+, asa ca teoretic nu orice fel de folii vor fi montate prin acest sistem.

Desi noul sistem a fost lansat astazi oficial in Apple Store-urile din lumea intreaga, nu va pot spune cand sau daca el va fi disponibil si in magazinele resellerilor autorizati de produse Apple din Romania, insa montaj pentru folii se poate face aproape oriunde, chiar daca nu se folosesc dispozitive precum cel al Belkin.