Prima Pagina LG LG V10 vs iPhone 6s Plus – testul stabilizarii video

LG V10 vs iPhone 6s Plus – testul stabilizarii video

LG V10 a fost lansat anul trecut de catre compania LG, terminalul avand specificatii destul de interesante, insa nimeni nu stie deocamdata ce vanzari a inregistrat el, insa chiar si asa, astazi vedem o comparatie cu iPhone 6S Plus in ceea ce priveste stabilizarea video.

iPhone 6S Plus are o camera de 12 megapixeli cu senzor de imagine de dimensiune 1/3″, deschidere f/2.2 si distanta focala de 29mm, in timp ce LG V10 are o camera de 16 megapixeli cu dimensiune senzor de 1/2.6″, deschidere f/1.8 si distanta focala de 28mm.

LG V10 are si un stabilizator optic de imagine care ar trebui sa fie mai bun, cel putin teoretic, decat cel al iPhone 6S Plus, compania LG sustinand ca el are o a treia axa de stabilizare fata de stabilizatoare optice normale, iar clipul video de mai jos tinde sa confirme acest lucru.

Compania Apple si multi alti fotografi au laudat iPhone 6S Plus si al sau stabilizator optic de imagine, LG V10 neavand parte de atat de multa promovare din partea celor de la LG, asa ca sunt curios sa afli care este parerea voastra in legatura cu modul in care inregistreaza clipuri video cele doua terminale.

  • NicKel

    stabilizează mai ok 6s+, dar sunetul este mai clar la LG

  • amfetamin

    Asta vroiam sa zic si eu,plus culorile sunt mai reale pe 6S+. Defapt la orice comparație pe partea de filmare între un iPhone si orice alt device,sunetul e mai nașpa la iPhone. Am mai văzut comparație iohone va Samsung Galaxy S6 sau Note 5 pe partea video,tot asa cu sunetul. Nu sunt in stare sa pună niște microfoane mai de doamne ajuta si ăștia de la Haplea.