Cate iPhone, iPad si iPod Touch ruleaza iOS 9 ?

Daca sunteti curiosi sa aflati pe cate iPhone, iPad si iPod Touch este instalat iOS 9, ei bine compania Apple si-a actualizat acum 2 zile pagina in care ofera aceasta informatie, iar conform ei 77% dintre iDevice-uri au instalat una dintre cele mai recente versiuni ale sistemului de operare.

iOS 9 a fost lansat la jumatatea lunii septembrie de catre compania Apple si in mai putin de 6 luni a reusit sa convinga trei sferturi dintre posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri sa instaleze una dintre versiunile pe care compania Apple le-a lansat pentru el pana acum.

Conform companiei Apple, peste 1 miliard de iPhone, iPad si iPod Touch-uri erau active la sfarsitul lunii trecute, deci conform statisticilor privind rata de adoptie, 770 de milioane de iDevice-uri ruleaza iOS 9 in momentul de fata, cifra fiind colosala pentru un singur producator.

Acum daca va intrebati cata lume a evitat iOS 9 sau nu l-a putut instala, ramanand la iOS 8, vorbim despre aproximativ 170 de milioane de utilizatori, asta in timp ce 60 de milioane de utilizatori folosesc versiuni mai vechi ale sistemului de operare pentru iDevice-uri.

Rata de adoptie a iOS 9 este mult mai buna decat cea a iOS 8, conform informatiilor oferite pana acum de catre compania Apple, iar pana in toamna ea ar trebui sa ajunga la aproape 90%.

trei sfert iDevice iOS 9