Fat Battery creste de 4 ori capacitatea bateriei iPhone

Daca nu esti multumit de capacitatea de stocare a energiei pe care o ofera bateria terminalelor iPhone, ei bine un american s-a gandit ca Fat Battery ar putea fi solutia pentru tine, produsul sau inmagazinand de pana la 4 ori mai multa energie decat bateria normala a unui iPhone.

Fat Battery este practic o baterie gandita pentru a o inlocui pe cea implementata de catre compania Apple in terminalele sale iPhone, ea avand o capacitate mult mai mare, dar ocupand in acelasi timp si mai mult spatiu in dispozitivele noastre.

Pentru ca ideea din spatele Fat Battery sa poata fi pusa in practica, utilizatorul trebuie sa inlocuiasca bateria normala a terminalului sau cu Fat Battery, aceasta venind la pachet si cu o carcasa speciala care o face sa arate relativ normal pe iPhone.

Desigur ca utilizarea Fat Battery implica si renuntarea la garantia terminalului, creatorii proiectului oferindu-le totusi americanilor o alternativa intr-o companie specializata pe repararea de telefoane mobile, ea oferind gratuit garantie pentru clientii Fat Battery.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=213&v=koRiuyVh_JU

Montand aceasta baterie, greutatea unui iPhone 6S creste de la 143 de grame la 238 de grame, deci cu 95 de grame, insa macar va veti putea folosi terminalele pentru 4 – 5 zile fara probleme cu o singura incarcare.

Fat Battery a strans in 4 zile banii necesari pentru a intra in productie si probabil va obtine suma totala de care are nevoie pentru a fi lansata.

13 COMENTARII

  1. Sa nu scapam din vedere si faptul ca telefonul va fi dublu ca grosime 🙁 vrem telefoane slim ( principiul pe care il aplica Apple) lasam iphone-ul asa, vrem caramizi marim capacitatea baterie. Din punctul meu de vedere este mai elegant sa ai o carcasa cu baterie pentru a extinde dura de functionare a telefonului. Iphone-ul prezentat in acest videoclip imi aduce aminte de grosimea lui Nokia Comunicator :)) remember?

  2. Super. @zaone sa spui si cand apare pe piata. Chiar am nevoie de asa ceva. Din partea mea poate sa fie cat de gros vrea telefonul sa fie dar sa am baterie 4 zile? Wow

  3. E total falsa reclama, telefoanele au devenit mai subțiri, dar autonomia e mult mai buna. Daca compari autonomia la un iPhone 5 cu cea a unui iPhone 6s vei înțelege. Pentru un om obișnuit eu zic ca e suficient ca intr-o zi sa vb 1-2 ore la telefon, sa stai pe net tot 1-2 ore , muzica + alte aplicații 1-2 ore , iar un iPhone 6 rezista la 6 ore de usage . De ce mi-as dori un telefon de 2x mai gros si mai greu?

  4. @zaone sunetul redat in momentul când bateria telefonului a ajuns la 20% este real (așa suna in momentul când bateria ajunge la 20% sau este pus de ei ? Nu am iphone de generație noua si nu știu de asta te/va întreb. Aștept un răspuns

  5. Bogdan poate sa fie si triplu dar sa dureze mai mult !! Nu te obliga nimeni !
    Andrei o fi mai buna dar tot insuficienta e !!
    Nu inteleg care e problema unora !
    E ca o masina de serie doar ca Apple nu da optiunea de a adauga “motor” mai mare “jenti” mai mari (a se intelege baterie) si astfel apelezi la terti , chit ca pierzi garantia !