Serato Pyro mixeaza singura muzica, te face DJ

Serato Pyro este numele unei aplicatii lansate in cursul acestei zile in App Store, iar dupa cum v-am spus inca din titlu, principalul sau rol este de a transforma utilizatorii obisnuiti in adevarati DJ prin mixarea melodiilor existente in terminalele acestora.

Serato este un nume cunoscut in lumea DJ-ilor deoarece software-ul dezvoltat de catre aceasta companie este folosit de catre un numar foarte mare de DJ celebri, iar aplicatia pentru iOS este o tentativa de a face numele cunoscut si pe iDevice-uri.

Serato Pyro functioneaza in baza unui algoritm special care analizeaza fiecare melodie si combina automat multiple melodii pentru ca trecerea de la o melodie la alta sa fie facuta cat se poate de natural si de normal, asa cum un DJ amator nu ar fi capabil sa o faca.

Serato Pyro are un algoritm special care ofera aceasta functionalitate si este capabila sa preia melodiile existente in biblioteca noastra muzicala, sau direct din Spotify, in tarile in care acest serviciu este disponibil pentru utilizatori.

The powerful Serato algorithms inside Pyro allow it to break down each song, finding every beat, then blending them smoothly so it’s hard to tell where one song ends and the next one begins. Serato Pyro actually changes the speed of the incoming song to match the one currently playing for an unbelievably smooth listening experience. If the tempos of the two songs are too far apart, Pyro uses an old DJ trick called the “echo out” to make a smooth transition.

Serato Pyro este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.