Papa Francisc iti trimite predici direct pe iPhone

Vaticanul a inceput sa se modernizeze cu Papa Francisc la conducere si are foarte multe initiative pentru a isi aduce mesajele mai usor in atentia tinerilor, una dintre ele avand legatura cu aplicatiile de mesagerie text folosite de miliarde de persoane de pe planeta.

Anul trecut Vaticanul a initiat un program pilot prin care a trimis predici zilnice tinerilor care erau interesati sa le primeasca prin WhatsApp messenger, insa acest program nu pare sa fi avut chiar atat de mare succes, asa ca Vaticanul si-a schimbat intre timp strategia.

Mai exact, Vaticanul foloseste aplicatia Telegram pentru a trimite predici zilnice catre un canal la care sunt abonati tineri de pe intreaga planeta, acestia primind in fiecare zi cate un mesaj religios de la Vatican, unele dintre ele venind chiar de la Papa Francisc.

@pgpompei este canalul Telegram prin care Vaticanul isi trimite predicile zilnice si initiativa lor demonstreaza faptul ca biserica este capabila sa se modernizeze pentru a convinge chiar si tinerii ca religia este importanta, insa asta doar in strainatate.

Acum, sunt curios ce parere aveti voi despre aceasta initiativa ?

Articolul precedentiPhone 7 nu va suferi din cauza chipgate
Articolul următorLG G5 va avea o carcasa foarte interesanta
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.