LG G5 va avea o carcasa foarte interesanta

LG G5 este pregatit pentru lansare de catre compania LG si v-am spus ieri ca LG G5 va avea un ecran mereu aprins, insa astazi vin cu o alta noutate foarte interesanta pregatita de catre compania coreeana pentru cei care vor dori sa-i cumpere terminalul dupa lansarea pe piata.

Mai exact, LG G5 va avea o carcasa touch, adica noua carcasa Quick Cover creata de catre LG pentru smartphone are o folie speciala aplicata pe ea care permite interactiunea cu ecranul pentru a accepta apeluri telefonice si a controla alarmele fara a o mai deschide.

Carcasa Quick Cover pentru LG G5 este semi-transparenta si le permite utilizatorilor sa vada ceea ce este afisat pe ecran, astfel ca interactiunea este facuta in baza imaginilor vizibile prin acea carcasa, deci nu va trebui sa acceptam sau sa respingem apeluri telefonice cu ochii inchisi.

Noua carcasa pentru LG G5 are si un mic vizor in care sunt afisate informatii despre ora, data si unele iconite pentru notificari primite in anumite aplicatii, el fiind creat special pentru functia Always On pe care cei de la LG au implementat special in noul terminal.

Deocamdata nu se stie cat ar urma sa coste aceasta carcasa Quick Cover pentru LG G5, insa probabil nu va fi chiar atat de ieftina avand in vedere modul in care a fost creata.

LG G5 carcasa touch

3 COMENTARII