Facebook pregateste doua functii majore pentru Messenger

Facebook Messenger urmeaza sa beneficieze de doua functii extrem de interesante pe care compania Facebook le testeaza deocamdata in aplicatia pentru Android, ele urmand a fi deasemenea disponibile in aplicatia pe care americanii o dezvolta si pentru platforma iOS.

Facebook Messenger va trimite SMS si va permite utilizarea de conturi multiple direct din aplicatia dezvoltata de catre compania Facebook, iar implementarea noilor functii ar putea fi oferita atat pentru Android, cat si pentru iOS din acelasi moment.

Trimiterea de SMS

Facebook Messenger SMS

Facebook Messenger poate trimite SMS-uri in versiunea testata acum pe platforma Android, compania Americana reimplementand aceasta functie dupa ce a oferit-o initial in 2012, dar a retras-o in 2013 deoarece putini utilizatori se foloseau de ea.

Cu functia de trimitere SMS prin Facebook Messenger utilizatorii vor putea trimite mesaje text prin reteaua unui operator de telefonie mobila fara a parasi Facebok Messenger, functia fiind utila pentru cei care nu sunt tot timpul conectati la internet pentru a folosi aplicatia.

Utilizarea de conturi multiple

Facebook Messenger SMS 1Cea de-a doua functie testata acum este folosirea de conturi multiple in Facebook Messenger, cei de la Facebook explicand integrarea prin faptul exista multe situatii in care familii sau prieteni impart acelasi smartphone pentru utilizarea Facebook.

Pentru a face folosirea Facebook Messenger mai usoara, cei de la Facebook implementeaza acest sistem si cu siguranta va fi foarte multa lume care il va aprecia, utilizarea platformei fiind mult mai simpla, mai ales de catre cei care raman subit fara energie in baterie.

Millions of people share phones with their family and friends. Until now, there hasn’t been an easy way for people to access their individual Messenger accounts from shared devices. To address this, we’ve launched a feature on Android to enable multiple people to log in and use Messenger from a single phone.

Deocamdata nimeni nu stie cand vor fi lansate noile functii de trimitere SMS si utilizare de conturi multiple cu Facebook Messenger, insa ele ar trebui sa fie oficial disponibile simultan in iOS si Android.

1 COMENTARIU