Apple actionata in judecata din cauza 3D Touch

Apple a fost actionata in judecata de catre compania Immersion care sustine ca brevetele sale de inventie pentru tehnologii tactile au fost incalcate de catre compania Apple prin lansarea sistemului 3D Touch prin iPhone 6S si iPhone 6S Plus in toamna anului trecut.

Conform companiei Immersion, sistemul Taptic Engine implementat de catre cei din Cupertino in iPhone 6S, iPhone 6S Plus si Apple Watch impreuna cu alte tehnologii pentru haptic feedback sau simple vibratii sunt in discutie aici, compania sustinand ca multiple produse ale Apple ii incalca tehnologiile.

Toate terminalele lansate de la iPhone 6 la iPhone 6S Plus sunt mentionate in cererea de chemare in judecata de catre cei de la Immersion, iar separat de Apple si cei de la AT&T sunt numiti in cerere deoarece ar furniza documentatie care explica metode de utilizare ale unor produse care ii incalca brevetele.

Apple este in mod constant actionata in judecata din cauz anoilor tehnologii implementate in produsele sale, asa ca aparitia acestui proces nu ar trebui sa fie surprinzatoare, insa nimeni nu stie cate sanse de castig au cei de la Immersion in fata companiei Apple.

Immersion and its employees have worked diligently for over 20 years to invent solutions and build an ecosystem of content and playback devices that enable realistic and rich digital experiences. Touch matters, as it informs, excites and humanizes the digital world we interact with every day. Many of our licensed customers are market leaders that benefit from our innovation in touch technology.

Separat de chemarea in judecata, cei de la Immersion cer ca produsele Apple sa fie scoase din vanzare deoarece incalca brevetele sale de inventie, aceasta fiind una dintre repercursiunile normale ale incalcarii unor brevete de inventie inregistrate in SUA.