Prima Pagina Apple Apple actionata in judecata din cauza 3D Touch

Apple actionata in judecata din cauza 3D Touch

Apple a fost actionata in judecata de catre compania Immersion care sustine ca brevetele sale de inventie pentru tehnologii tactile au fost incalcate de catre compania Apple prin lansarea sistemului 3D Touch prin iPhone 6S si iPhone 6S Plus in toamna anului trecut.

Conform companiei Immersion, sistemul Taptic Engine implementat de catre cei din Cupertino in iPhone 6S, iPhone 6S Plus si Apple Watch impreuna cu alte tehnologii pentru haptic feedback sau simple vibratii sunt in discutie aici, compania sustinand ca multiple produse ale Apple ii incalca tehnologiile.

Toate terminalele lansate de la iPhone 6 la iPhone 6S Plus sunt mentionate in cererea de chemare in judecata de catre cei de la Immersion, iar separat de Apple si cei de la AT&T sunt numiti in cerere deoarece ar furniza documentatie care explica metode de utilizare ale unor produse care ii incalca brevetele.

Apple este in mod constant actionata in judecata din cauz anoilor tehnologii implementate in produsele sale, asa ca aparitia acestui proces nu ar trebui sa fie surprinzatoare, insa nimeni nu stie cate sanse de castig au cei de la Immersion in fata companiei Apple.

Immersion and its employees have worked diligently for over 20 years to invent solutions and build an ecosystem of content and playback devices that enable realistic and rich digital experiences. Touch matters, as it informs, excites and humanizes the digital world we interact with every day. Many of our licensed customers are market leaders that benefit from our innovation in touch technology.

Separat de chemarea in judecata, cei de la Immersion cer ca produsele Apple sa fie scoase din vanzare deoarece incalca brevetele sale de inventie, aceasta fiind una dintre repercursiunile normale ale incalcarii unor brevete de inventie inregistrate in SUA.

 • Nu mă miră. Apple e campioană la furat brevete.

 • Costi

  marea inovatie apple de anul trecut e defapt ceva furat :)) hotul striga hotii

 • disqus_DPH51pchVl

  Ce de troli p-aici

 • SempreBarca

  Iar tu ești campion la prostie. Felicitari!!!

 • Orion4tech

  Apple a mai pierdut procese de acest gen.
  Daca il pierde si pe asta as fi curios sa vad ce vor zice botii apple de alte telefoane care vor veni cu ecrane sensibile la presiune.

 • rundown

  Sacalii:))

 • Viorel Predatorul

  Cred ca Apple isi construieste o problema de imagine…

 • amfetamin

  Mie mi se pare curios faptul ca din septembrie de cand a fost prezentat 6S lumii întregi cu acesta tehnologie furată,de abia acum dupa vreo 5 luni s-au trezit si astia ca Apple le-a ciordit tehnologia. Nu au avut de unde sa știe,ca daca s-au uitat vreo 2-3 oameni in lumea asta la prezentarea lui 6S…

 • ediii

  Si asa nu merge bine, cand dau mesaje daca greșesc si țin apăsat sa dau înapoiată corectez, nu ma lasa .. Trebuie sa închid tastatura apoi sa intru iar, si folosesc odată 3D touch apoi tot asa ! Ce rahat

 • V.P

  Nu poti da in judecata Apple fara o analiza de lunga durata . Nu te poti bate cu Apple fara o baza solida , vorbim de sute de milioane de dolari .

 • Alex :D

  Tocmai ai fost nominalizat pentru premiul Oscar la prostie.

 • somebody

  *repercusiune
  De parca doar Apple are force touch… Daca ar fi sa o luam asa nimeni nu ar mai aduce nimic nou pt ca ar fi prea scump, iar preturile s-ar tripla doar pt ca trebuie cumparate patentele…

 • Viorel Predatorul

  Asta nu justifică folosirea unor tehnologii patentate fără a plăti munca celor care le-au inovat/inventat.

 • Srb Srb

  Si cu toate astea tot Apple vinde cel mai tare din parcare 😀 Nu inteleg ce te deranjeaza pe tine ca Apple stie sa ia tehnologie pt ideviceuri. Daca e adevarat, negociaza cu astia care au facut patentele , si inchide gura lumi. Nu ma-s mira sa cumpere compania Imersion si sa intre patentele in buzunarul lor

 • Nu ma deranjeaza prietene. Intre mine si Apple nu este nici o competitie. Doar vroiam sa readuc in discutie zecile de procese in care Apple este acuzata ca “ia tehnologie”, cum zici tu, pentru produsele sale.

 • Poti detalia? Si daca nu esti prea las, poti sa te si semnezi si cu numele tau real, atunci cand faci un comentariu? Esti complexat de numele tau?

 • Srb Srb

  Apple doar imbunatateste cea ce e pe piata, asa ca… De ce nu a prins ideea de Touch inainte de APple? Iti spun eu ca Apple a facut sa fie o tehnologie apreciata si astia de la Imersion ar trebui sa inchida ochi sau sa negocieze cu APple plata de patente;.

 • Visan Teodor

  E posibil…dar e interesant cum de au asteptat atata timp pana sa ii actioneze in judecata.