4.2 C
București
miercuri, noiembrie 30, 2022

Acasă jocuri Need for Speed va fi lansat pe PC luna viitoare

Need for Speed va fi lansat pe PC luna viitoare

Need for Speed pentru PC este pregatit pentru lansare de catre compania Electronic Arts, versiunea pentru calculatoare venind la o distanta considerabila in urma celei pentru console, insa ea vine si cu o optiune pe care multi utilizatori au cerut-o de foarte mult timp pentru console.

Mai exact, Need for Speed pentru PC va avea inclusa optiunea de a controla masinile si folosind o transmisie manuala, adica nu veti putea doar sa folositi o cutie automata pentru masina, ci veti putea schimba singuri vitezele, chiar si de la un volan conectat la calculator.

Need for Speed pentru PC vine cu suport pentru volane produse de catre Logitech, Thrustmaster si Fanatec, Eletronic Arts intentionand sa il lanseze pe 17 martie pentru utilizatori, impreuna cu optiunea de a il juca la rezolutie 4K fara limita de cadre pe secunda.

Un update dedicat Need for Speed pentru console va fi lansat in curand deasemenea, el urmand a aduce optiunea de a alege cutii manuale pentru masini, insa in cazul acestei actualizari nu se cunoaste data de lansare, dar chiar si asa, probabil nu va dura mult pana cand ea va fi disponibila.

Articolul precedentPreturile Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge
Articolul următorCum dezactivezi complet Spotlight in iOS 9
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.