Prima Pagina Cydia Cum dezactivezi complet Spotlight in iOS 9

Cum dezactivezi complet Spotlight in iOS 9

Daca esti curios cum poti sa dezactievzi complet Spotlight in iOS 9 pe propriul iPhone, iPad si iPod Touch, ei bine tweak-ul ByeSpotlight va poate ajuta sa faceti acest lucru cu o simpla instalare din Cydia, functionalitatea sa fiind implementata instant.

In mod normal puteti dezactiva direct din iOS cautarile Spotlight pentru aproape orice, insa tweak-ul ByeSpotlight merge mai departe si dezactiveaza complet sistemul Spotlight al iOS 9, astfel ca nu il veti mai putea accesa absolut deloc dupa instalarea acestui pachet.

Compatible with iOS 9.0+. Removes spotlight search gestures from springboard and removes the spotlight minus page, not just the icon. Configure from settings.

ByeSpotlight este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

ByeSpotlight

  • Andrei Busila

    Propun ca toate stirile despre tweakuri sa le pui separat sau sa scrii tweak la inceptul propozitiei. M-am saturat sa dau clic pe aceste stiri super grozave si cand se deschide safari sa vad ca defapt trebuie sa fac jailbreak. Eu nu inteleg cum te lasa autoritatile sa promovezi pirateria. Probabil esti unu din motivele pentru care in Romania traiesc in continuare romani 🙁

  • Chiar te rog sa-mi explici care este legatura directa dintre jailbreak si piratare.
    Dupa aia te rog sa-mi faci o paralela intre teoria ta despre jailbreak = piratare si faptul ca poti instala aplicatii piratate si unele tweak-uri din Cydia fara jailbreak.
    Multumesc.