Prima Pagina Samsung Galaxy S7 Preturile Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge

Preturile Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge

Preturile Samsung Galaxy S7 au aparut din nou pe internet in cursul acestei zile si confirma ceea ce multi stiau deja de cateva saptamani, mai exact faptul ca noile terminale vor fi mai ieftine decat iPhone 6S si iPhone 6S Plus vandute de catre compania Apple.

Mai exact, pretul Samsung Galaxy S7 32 GB va fi de 700 de dolari in momentul lansarii, in timp ce pretul Samsung Galaxy S7 Edge 32 GB va fi de 800 de dolari, ambele terminale fiind cu 50 de dolari mai ieftine decat iPhone 6S si iPhone 6S Plus in SUA.

Preturile in euro pentru Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge ar urma sa fie relativ similare, insa mai mici decat cele practicate de catre compania Apple pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe continent, Samsung atacand din nou modelul de business al Apple.

Mai ieftine decat iPhone

Anul trecut preturile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au fost identice si Samsung a avut mari probleme in a vinde terminalele in cantitati mari, adoptarea acestei strategii in 2016 putandu-se dovedi a fi o problema la fel de mare in lipsa unor functii importante.

Samsung incearca sa isi prezinte smartphone-urile ca fiind mai bine decat iPhone-urile, preturile dintre terminale fiind extrem de apropiate, insa majoritatea covarsitoare a celor care cumpara smartphone-uri Android cauta dispozitive ieftine, nu premium.

Daca Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge ar avea preturi cu 100 de dolari sau euro mai mici decat iPhone 6S si iPhone 6S Plus, cred ca Samsung ar avea sanse mult mai mari de a atrage clienti noi, chiar si de la compania Apple cu aceste dispozitiv.

In lipsa unei strategii de acest gen, va fi interesant de vazut daca Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge se vor vinde in weekend-ul lansarii in mai mult de 13 milioane de exemplare pentru a depasi iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

 • marian_24

  Bravo Samsung!
  Daca iPhone 7 nu o sa vina cu îmbunătățiri majore, atât hardware cat si software, o sa renunț la iPhone.

 • Călin.

  Vrei sa zici ca 6S nu a venit cu imbunatatiri?

 • Horia

  Ca si cum ai renunta la Lexus pentru Dacia…. 🙂 am avut toate tipurile de telefoane posibile…. Si nu ai cum compara apple cu altceva … 🙂

 • Asa cevaa

  Camera e cam la fel. Eu avand 6 (acum nu mai am. Am trecut la samsung. Pentru ce il folosesc e de ajuns.) si sotia 6s faceam poze mai bune decat ragalia aia. La baterie nu mai zic. (Ce vorbesc eu acum e dintr-o comparatie facuta de mine punandu-le in paralel). Evident voi sariti de cur in sus ca 6s e mai bun ca 6 dar parerea mea e ca diferenta o face decat un 3d touch prea putin folosit si un s imprimat pe spatele carcasei.

 • disqus_DPH51pchVl

  Si tot degeaba

 • V.P

  Eu cred ca Samsung e BMW iar Apple este Mercedes , poate invers ca ambele sunt beton .

 • anghelusl

  Eu am fost ani de zile pe android și de 4 luni am trecut la iphone 6s plus. Pot să mărturisesc că experienta pe ios este net superioara oricărui telefon cu android. Functioneaza perfect fără lag, fără blocari și restartari. Țin să menționez că am avut numai telefoane de vârf din gama Samsung, LG și Sony. Pot spune acuma, că nu mă voi mai întoarce la android prea curând.

 • blabla

  chiar ma bucur ca mai sunt pe aici care au “curajul”, daca pot sa-i spun asa, sa marturiseasca ca nu se compara nimic cu experienta pe ios. Asta dupa ce ei au simtit-o pe pielea lor. Multa admiratie! Pregatiti-va sa va sara retardei in cap, dar ma gandesc ca sunteti destul de inteligenti sa ii ignorati efectiv.

 • amfetamin

  Parca era vorba ca oferă 16 gb de baza plus microSD,acum deja e 32 gb? Cât e pana la urma?

 • calin

  Tot nu o sa renunt la iphone pentru nimc, nu ma intereseaza porcariile gen senzor ir, de puls etc…
  Vreau in telefon stabil care sa mearga bine si sa ma bazez pe el

 • Creed

  6S este telefonul ideal, iar cine spune ca 6S este tot un 6 doar cu un “S” desenat, habar nu are ce vorbește . iPhone 7 va fi la fel, sigur nu mă va dezamagi . Cât despre Sansung , S7 din câte am înțeles in teste scoate un scor cu 4-5k puncte mai mare decât 6S, eu cred ca nu va fi peste in realitate .

 • icetkk

  Nu cu 4-5k mai mare, căci puțin peste 5k va avea scorul total (multi-core). Este cu vreo 600 de puncte peste iPhone 6S la testul multi-core (dar știi că 6S-ul are două nuclee puse la muncă de test, iar Galaxy-ul are 4 nuclee băgate în sarcină).
  La testul single-core, 6S-ul e lider incontestabil, cu o mie de puncte peste.

 • Orion4tech

  Poti sa crezi ce vrei dar galaxy s7 cu hardware nou si Marshmallow se va distra cu 6s.
  Durata de viata a bateriei va fi ceva la care fanii apple acum doar viseaza.

 • Pingback: Samsung Galaxy S7 Edge – primele imagini cu cele trei versiuni | iDevice.ro()

 • Visan Teodor

  Si ar trebui sa te credem in legatura cu varfurile alea de gama cu lag?