Apple pregateste lansarea unei noi versiuni a iTunes

Apple se pregateste sa lanseze o noua versiune a iTunes impreuna cu OS X 10.10.4, cei din Cupertino ascultand plangerile unor jurnalisti in legatura cu problemele pe care software-ul lor le are, asta pentru ca ani de zile de plangeri ale utilizatorilor nu au avut efect.

iTunes a fost si este intens criticata de catre toata lumea deoarece este un software care functioneaza greu, are functii greu de gasit si utilizat, dar are si o multitudine de probleme care il blocheaza sau il inchid atunci cand ai nevoie de el mai mult pentru a face un task sau altul.

Raspunzand tuturor acestor critici, Eddy Cue, vicepresedintele senior al diviziei de internet din cadrul Apple, a afirmat ca lansarea OS X 10.10.4 va aduce pentru utilizatori si o versiune imbunatatita a iTunes care va oferi o experienta mult mai buna pentru utilizatori.

Noua versiune a aplicatiei iTunes pune in centru muzica si ofera acces mai usor la Apple Music sau muzica salvata de catre utilizatori in hackeri, diverse alte elemente din interfata fiind imbunatatite pentru a face descoperirea functiilor mult mai usoara si nu doar atat.

That’s not to say we are continuing… and will continue to think about what’s the best way to architect the app and whether it makes sense to do a separate app for some of the components that are in there or all of the components that are in there. But right now, we think we’ve designed iTunes and you’ll see we’ve got a new refresh with the new version of OS X that’s coming out next month that makes it even easier to use in the music space.

Conform celor de la Apple, OS X 10.10.4 urmeaza sa fie lansat luna viitoare si impreuna cu el va fi disponbila inclusiv noua versiune a iTunes.