Prima Pagina Apple Apple pregateste lansarea unei noi versiuni a iTunes

Apple pregateste lansarea unei noi versiuni a iTunes

Apple se pregateste sa lanseze o noua versiune a iTunes impreuna cu OS X 10.10.4, cei din Cupertino ascultand plangerile unor jurnalisti in legatura cu problemele pe care software-ul lor le are, asta pentru ca ani de zile de plangeri ale utilizatorilor nu au avut efect.

iTunes a fost si este intens criticata de catre toata lumea deoarece este un software care functioneaza greu, are functii greu de gasit si utilizat, dar are si o multitudine de probleme care il blocheaza sau il inchid atunci cand ai nevoie de el mai mult pentru a face un task sau altul.

Raspunzand tuturor acestor critici, Eddy Cue, vicepresedintele senior al diviziei de internet din cadrul Apple, a afirmat ca lansarea OS X 10.10.4 va aduce pentru utilizatori si o versiune imbunatatita a iTunes care va oferi o experienta mult mai buna pentru utilizatori.

Noua versiune a aplicatiei iTunes pune in centru muzica si ofera acces mai usor la Apple Music sau muzica salvata de catre utilizatori in hackeri, diverse alte elemente din interfata fiind imbunatatite pentru a face descoperirea functiilor mult mai usoara si nu doar atat.

That’s not to say we are continuing… and will continue to think about what’s the best way to architect the app and whether it makes sense to do a separate app for some of the components that are in there or all of the components that are in there. But right now, we think we’ve designed iTunes and you’ll see we’ve got a new refresh with the new version of OS X that’s coming out next month that makes it even easier to use in the music space.

Conform celor de la Apple, OS X 10.10.4 urmeaza sa fie lansat luna viitoare si impreuna cu el va fi disponbila inclusiv noua versiune a iTunes.

 • cristi

  iTunes parca e facut de o companie rivala a Apple . Cum naiba au reușit sa faca totul atat de complicat eu nu-mi explic

 • dreamcs

  E complicat si pe deasupra se mai mișca si ca in c..cat

 • Pingback: iOS 9.3 va fi lansat in martie conform Apple | iDevice.ro()

 • dorian

  Ce vedeți voi atât de complicat?

 • RaduD

  Dupa niste ani de utilizare pe pc a Winamp, atunci cand am deschis prima data iTunes, primul gand a fost ca cineva ma pedepseste…!

 • Srb Srb

  itunes nu este doar un winamp, este o aplicatie mai complexa pt tranfer de date, playslit precum winamp, store, radio podcasturi etc

 • RaduD

  Stiu asta, dar la o prima comparatie doar pe partea de redare muzica, am fost putin derutat de alambicurile lui.
  Recunosc insa, nici acum dupa aproape 6 ani de Iphone, Ipad si putin Mac, tot nu sunt cofortabil in utilizarea lui.

 • Srb Srb

  utilizezi zilnic itunes?

 • RaduD

  Nu chiar, dar sunt si zile cand o fac mai des

 • lucian .130

  Nici eu nu înțeleg cum o aplicație de transfer de date si ce mai face ea sa funcționeze asa de greu. Eu folosesc itools și e asa de simplu cu el. Salvează tot ce vrei în pc foarte ușor și face și o analiza a telefonului și la alegere șterge cache-ul aplicațiilor, etc, etc. Mulțumesc.

 • moshu

  Cred ca e vorba despre OSX 10.11.4….