Instagram are o mare problema cu sistemul de conturi multiple

Saptamana trecuta aplicatia Instagram a fost actualizata de catre compania detinuta de catre Facebook, iar in noua sa versiune a fost implementata o functie care permite utilizarea de conturi multiple pe pe acelasi smartphone, functionalitatea fiind extrem de apreciata.

Din pacate, cei de la Instagram nu au implementat chiar atat de bine noua functie in aplicatia dedicata terminalelor iPhone, asa ca notificarile tuturor conturilor logate in aplicatie sunt vizibile pentru oricine foloseste smartphone-ul logat in aplicatia Instagram.

Teoretic, desi multiple conturi pot fi logate in aceeasi aplicatie, notificarile ar trebui afisate separat pentru fiecare cont doar in momentul in care acel cont este selectat, insa din cauza unui bug ele sunt afisate pentru toata lumea, indiferent ce cont este selectat pentru utilizare.

Problema este ca nu doar notificatile sunt afisate pentru persoane care nu ar trebui sa le vada, ci si mesajele directe trimise de catre alte persoane, asa ca din cauza acestui bug voi ati putea vedea informatii pe care doar persoana care s-a logat in contul vostru ar trebui sa le vada.

Cei de la Instagram nu au confirmat problema si nici nu au anuntat ca vor oferi vreo rezolvare pentru ea, asa ca in momentul de fata singura metoda de a o evita este sa nu logati mai mult de un cont in aplicatia Instagram pentru terminalele iPhone.