Instagram a lansat o noua functie importanta pentru iPhone

Instagram a lansat oficial astazi o functie despre care v-am vorbit saptamana trecuta, aplicatia pentru iPhone permitandu-le acum utilizatorilor sa logheze mai multe conturi simultan pentru a le folosi in paralel fara a se deloga din aplicatie de fiecare data.

Instagram a testat acest sistem de conturi multiple cu unii utilizatori timp de cateva luni si acum el este suficient de stabil pentru a fi oferit lumii intregi, compania americana anuntand oficial lansarea sa prin intermediul Twitter si a unei pagini a propriului website.

Incepand de astazi utilizatorii Instagram din lumea intreaga vor putea beneficia de noua functie, iar pentru a loga maxim 5 conturi simultan in aceeasi aplicatie este suficient sa vizitati meniul de setari al aplicatiei si in partea inferioara a sa veti gasi butonul de Log In.

Instagram nu va lansa o actualizare pentru aplicatie pentru a oferi aceasta functionalitate, ea urmand a fi disponibila treptat pentru toti utilizatorii in cursul noptii si a zilelor urmatoare, implementarea fiind facuta direct din serverele Instagram.

You can now add up to 5 Instagram accounts and quickly switch between them without having to log out and log back in. This is included on version 7.15 for iOS and Android, available in the App Store and the Google Play Store.