Cum joci jocuri N64, GBA, PS1, NDS pe iPhone sau iPad

Daca esti interesat sa joci jocuri N64, GBA, PS1, NDS pe iPhone sau iPad chiar si in iOS 9.3, ei bine un website iti ofera posibilitatea de a beneficia de aceasta functionalitate, chiar daca in mod normal compania Apple nu publica aplicatii de acest gen in App Store.

In clipul video de mai jos ai prezentat website-ul iEmulators.com prin care poti instala un emulator pentru jocuri N64, GBA, PS1, NDS si nu numai, el fiind instalat in iOS folosind un certificat de dezvoltator al unei companii chineze, asa ca va trebui sa il accepti.

Instalarea este foarte simpla si dureaza doar cateva secunde, iar la finalul sau vei avea o aplicatie care iti va permite sa accesezi intreaga lista de jocuri disponibila pentru incercare pe terminalele noastre, multe alte jocuri fiind adaugate constant.

Emulatoare de acest gen au fost in mod obisnuit disponibile pe platforma iOS, insa compania Apple a gasit diverse metode de a le bloca, asa ca daca sunteti interesati de functionalitatea oferita si vizibila in clip, atunci va recomand sa profitati de ocazie.