Instagram update a fost lansat in App Store

Aplicatia Instagram a fost actualizata pentru iOS 9 si iPhone 6S cu ceva timp in urma compania Facebook oferindu-le utilizatorilor din lumea intreaga suport pentru cea mai noua versiune a sistemului de operare iOS 9, dar si pentru iPhone 6S sau iPhone 6S Plus.

Compania Instagram nu a anuntat clar ce problema a rezolvat aceasta actualizare, insa cel mai probabil vorbim despre bugul care afiseaza notificarile altor persoane in aplicatie atunci cand mai multe conturi sunt logate pe acelasi iPhone, ea fiind intens discutata zilele acestea.

Acelasi changelog a fost publicat de catre compania Facebook si petnru versiune anterioara a Instagram, aplicatia fiind disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

5 COMENTARII

  1. Știe careva de ce primesc notificările pe Instagram in japoneza? Am schimbat limba in japoneza ca sa activez Emoji. Acum l-am dezactivat dar tot asa primesc. Mersi!

  2. Doar mie mi se misca instagram-ul ca naiba? Deseori nu raspunde la comenzi din prima, sacadeaza (mai ales la mesaje) etc.. iPhone 6s.