Samsung Galaxy S7 – primul unboxing si primul prototip la vanzare

Un prototip al Samsung Galaxy S7 a fost pus in vanzare pe un website de licitatii din Dubai, terminalul coreenilor de la Samsung fiind oferit spre vanzare de catre o persoana care sustine ca l-a importat din SUA inainte ca el sa fie efectiv oferit spre vanzare.

In imaginile de mai jos puteti vedea acest prototip al Samsung Galaxy S7 si ceea ce se ascunde in cutia sa, dispozitivul parand a fi unul real, pretul de 1200 de dolari cerut de catre cel care il vinde fiind la fel de mare precum leak-ul oferit de catre el.

Avand in vedere ca vorbim despre un prototip al Samsung Galaxy S7, terminalul ar putea fi limitat in anumite functii si ar putea fi chiar blocat de catre cei de la Samsung deoarece vorbim despre proprietatea lor care este vanduta pe internet de catre un necunoscut.

Din imagini se pare ca prototipul Samsung Galaxy S7 arata exact precum terminalele pe care le-am vazut in diverse concepte sau imagini publicate pe internet de-a lungul timpului, asa ca din punct de vedere al design-ului nu ar trebui sa mai existe dubii.

Samsung Galaxy S7 va fi prezentat duminica dupa-amiaza de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy S7 in cutie

Samsung Galaxy S7 in cutie 1

Samsung Galaxy S7 in cutie 2