Prima Pagina Apple Apple va construi un centru de dezvoltare in India

Apple va construi un centru de dezvoltare in India

India a devenit o noua zona de interes pentru compania Apple, economia aflata in continua dezvoltare fiind un motiv foarte bun pentru ca magazine Apple si un centru de dezvoltare sa fie deschise de catre cei din Cupertino in tara.

Despre magazinele Apple stiam, insa astazi aflam ca Apple va investi nu mai putin de 25 de milioane de dolari pentru a construi o cladire de birouri in India, in asta urmand a lucra aproximativ 150 de angajati, majoritatea pentru dezvoltarea Apple Maps.

Locatia in care Apple isi va construi cladirea are aproximativ 80.000 de metri patrati si aproximativ 4500 de oameni vor fi implicati in procesul de constructie, deci vorbim despre crearea unui numar foarte mare de locuri de munca multumita acestei investitii.

Hyderabad este locatia in care compania Apple va deschide acest centru de dezvoltare si va cauta cel mai probabil ingineri priceputi care sa dezvolte Apple Maps pentru ea dupa finalizarea procesului de constructie, investitia fiind una considerabila.

We’ve been investing to expand our operations in India and are thrilled to have passionate customers and a vibrant developer community across the country. We are looking forward to opening a new development office in Hyderabad that will be home to over 150 Apple employees supporting maps development.

Conform informatiilor existente, constructia noii cladiri ar urma sa inceapa la sfarsitul acestui an, deci deschiderea ar urma sa aiba cel mai probabil loc in cursul anului 2018.

 • gigi

  Saracie lucie in India, la peste 1mld de oameni, normal ca daca se vind 10 mil de iphone este o piata mare dar per ansamblu sunt vai si amar de capul lor

 • Dabija

  Centru de dezvoltare 🙂
  Adica slugi…
  Jegurile naibii

 • dreamcs

  Asta înseamnă acum când muncești ca esti sluga?

 • catalion28

  Mai construiesc si baietii o platatie!!!
  Sclavi avem,slava Domnului garla!!!
  Doar e India!!!!