iPhone 5se ar putea fi mai scump decat crezi

iPhone 5se va fi lansat pe 18 martie de catre compania Apple conform celor mai recente informatii aparute pe internet in legatura cu noul smartphone al celor din Cupertino, iar multa lume se intreaba cat va costa iPhone 5se in momentul lansarii pe piata de catre Apple.

Ei bine, analistii americani sunt de parere ca iPhone 5se va costa 550 de dolari in SUA, sau 550 de euro in Europa, pretul fiind mai mic decat cel cerut pentru iPhone 6, insa cu 100 de dolari mai mare decat cel cerut de catre compania Apple pentru iPhone 5S in momentul de fata.

iPhone 5S a fost lansat in 2013 de catre compania Apple, deci vorbim despre un terminal care are peste 2 ani vechime pe piata, asa ca pretul cerut de catre compania Apple pentru el este mai mare decat ar trebui sa fie, insa daca iPhone 5se va costa 550 de dolari, multi vor considera pretul ca fiind unul bun.

Desi iPhone 5se va costa 550 de dolari, analistii sunt de parere ca Apple ar putea inregistra 10 milioane de unitati vandute in T1 2016 si T2 2016, cifra urmand a fi dubla pentru intregul an, asta daca lumea va considera dispozitivul demn de achizitie.

iPhone 5se va avea un design foarte similar cu cel al iPhone 5S, insa va avea componente pe care Apple le foloseste in iPhone 6S sau iPhone 6, iar cu un ecran de 4 inch ar putea genera achizitii din partea celor care au refuzat sa cumpere smartphone-urile Apple cu ecrane de 4.7 inch sau 5.5 inch.

Parerea mea este ca iPhone 5se poate avea un pret mai mic si poate genera vanzari mai mari, insa stim cu totii ca Apple este o companie care are o mare foame de profit, asa ca pretul final va fi determinat de cati bani vor ramane in conturile sale in urma lansarii.

Voi ce parere aveti despre acest pret estimat pentru iPhone 5se ?