Prima Pagina iPhone Cat va costa iPhone 5se ?

Cat va costa iPhone 5se ?

iPhone 5se va fi prezentat de catre compania Apple pe data de 15 martie, noul smartphone cu ecran de 4 inch fiind gandit pentru a inlocui iPhone 5S in linia de produse a companiei Apple, dispozitivul urmand a fi o versiune imbunatatita a dispozitivilui lansat in 2013.

Cat va costa iPhone 5se este una dintre principalele intrebari pe care toata lumea si le pune in momentul de fata, mai ales ca aseara am aflat cum va arata iPhone 5se, pretul de vanzare fiind acum principala grija a multora dintre cei care sunt interesati de viitorul produs Apple.

450 de dolari sau 450 de euro ?

Conform celor care ne-au dat cele mai multe informatii valide cu privire la noul smartphone Apple cu ecran de 4 inch, iPhone 5se va costa aproximativ 450 de dolari in SUA sau 450 de euro in Europa, acesta fiind pretul cerut de catre Apple pentru iPhone 5S in momentul de fata.

Desi multi s-ar fi asteptat ca iPhone 5se sa coste mai putin, realitatea este ca vorbim despre un iPhone nou pe care compania Apple nu l-a gandit pentru a castiga utilizatori saraci din zone indepartate ale planetei, ci un terminal cu care sa recastige fanii ecranelor de 4 inch.

Disparitia subventiilor

In aceasta idee, indiferent cat va costa iPhone 5se, compania Apple va fi obligata anul acesta sa prezinte costul real de vanzare al dispozitivului in conferinta din 15 martie deoarece marii operatori din SUA nu mai vand smartphone-uri la pret subventionat pentru americani.

In acesata idee, multa lume va fi uimita de cat va costa iPhone 5se, insa chiar si la un pret de 450 de dolari vor exista suficient de multi utilizatori interesati, mai ales ca terminalul ar putea fi inclus in programul de vanzari in rate pe care Apple l-a lansat anul trecut.

Acum ca ati aflat si cat va costa iPhone 5se, ramane doar sa vedem cat dintre zvonurile aparute pana acum se vor adeveri si vom avea de asteptat o luna si jumatate pana cand informatiile vor deveni publice.

 • Fane

  Eu merg pe 500 euro/dolar

 • Srb Srb

  idem

 • tomi

  399 $

 • ScH

  600€ varianta 16 gb

 • sorin

  Daca reusesc sa-l vanda la pretul asta in tarile mai sarace , o sa aiba success . Daca insa acolo ajunge la 600 sau mai mult , nu o sa fie multi care sa-l cumpere .

 • Dan.B

  In SUA va fi in jur de 500$ + taxe, in conditiile in care 5S e 450$. Clar va fi mai scump ca 5S.

 • gheorghe

  > a castiga utilizatori saraci din zone indepartate ale planetei

  serios? daca era mai ieftin il cumparau si “saracii”? in general “bogatii” un un simt al valorii dezvoltat iar acesta este unul dintre secretele succesului lor (ok sunt si oameni ca srb care sunt miliardari dar asta e alta poveste)

 • unixes

  Utilizatori saraci? Din zone indepartate ale planetei? Care este centrul planetei, ca sa stim pe unde ar fi acele zone indepartate!? Si ca roman sa vorbesti de utilizatori saraci…nu cred ca Romania e marea piata de desfacere a Apple…