iPhone 7 – asa va arata conform unei persoane care sustine ca l-ar fi vazut

iPhone 7 este in proces de dezvoltare in cadrul Apple si implicit in testare la inginerii din Cupertino, unii dintre ei avand permisiunea de a scoate dispozitivul din laboratoarele foarte bine pazite pentru a-i testa functionalitatea in lumea reala.

Un grafician american sustine ca ar fi vazut unul dintre terminalele iPhone 7, mai exact iPhone 7 Plus, testate de catre inginerii companiei Apple, iar in imaginea de mai jos a creat un concept care ar trebui sa reprezinte cat se poate de bine acel dispozitiv.

Dupa cum puteti vedea din imagine, terminalul are marginile ecranului mult mai apropiate de carcasa, cu o buna parte din bezel scoasa de catre compania Apple, aceasta schimbare facand smartphone-ul ceva mai mic decat actualul iPhone 6S Plus.

Mai mult decat atat, compania Apple pare sa fi facut si colturile ceva mai ascutite decat in actualul model, diferenta fiind usor sesizabila, similara cu cea aplicata pentru terminalul iPhone 5 in momentul in care acest produs a fost lansat pe piata.

Ca sa iu complet sincer, n-as spune ca acest iPhone 7 arata bine din vreun punct de vedere, insa probabil graficianul a vazut doar unul dintre prototipurile testate de catre Apple.

Voi ce parere aveti ?

iPhone 7 concept real - iDevice.ro