Asa arata OS X ruland pe Apple Watch

Daca vreodata in aceasta viata v-ati intrebat cum ar arata un Apple Watch care ruleaza sistemul de operare OS X, ei bine in clipul video de mai jos aveti o demonstratie a modului in care compania Apple ar fi oferit o versiune mobila a sistemului de operare pentru Mac-uri.

Totul este un concept realizat de catre un tanar de 15 ani care a dorit sa arate lumii intregi cum ar fi arata OS X daca ar fi rulat pe Apple Watch, ideea fiind destul de interesanta, insa fara vreo utilitate practic, asa cum a recunoscut si creatorul conceptului.

Tot ceea ce vedeti in clipul video de mai jos este un simplu concept creat de catre tanarul foarte inventiv, el gandindu-se ca a rula un sistem de operare pentru desktop pe un smartwatch ar fi o metoda buna de a arata lumii intregi cat de talentat este.

Desigur ca inca asteptam o modificare a OS X care sa permita instalarea sa pe iPad, aceasta realizare urmand a face tabletele celor de la Apple cu adevarat utile.

The reason why I create these apps is really just to show people how certain things could look/work on such a small device. So they are really just fun concepts that allow people to see how the Apple Watch could have been if Apple had decided to do things differently. Also, a lot of people seem to just love seeing unique apps and ideas that you wouldn’t find on the App Store.