Apple Pay a fost lansat in China

Apple Pay a fost lansat oficial in China de catre compania Apple, sistemul de plati mobile fiind acum disponibil in cea mai mare tara de pe planeta, compania americana avand ocazia sa creasca exponential baza de utilizatori a serviciului lansat cu mai bine de 1 an de zile in urma.

China UnionPay este partenerul Apple care faciliteaza intrarea Apple Pay pe piata din China, chinezii posesori de iPhone-uri compatibile cu Apple Pay putandu-si adauga cartile de credit la sistem pentru a efectua plati mobile in foarte multe locatii din tara.

Deocamdata China UnionPay este singurul partener al companiei Apple in China si probabil acest lucru nu se va schimba prea curand deoarece companiile au incheiat cel mai probabil un acord de exclusivitate privind aceasta lansare.

Apple este dornica sa faca cat mai multi bani in China, iar lansarea Apple Pay este doar un prim pas spre a face China cea mai mare sursa de venit pentru compania Apple, ea intrecand in cateva trimestre fiscale SUA in ceea ce priveste incasarile in anumite segmente.

You can now support Apple Pay for your customers in China, providing an easy, secure, and private way for them to pay using their China UnionPay credit and debit cards. Apple Pay lets users buy physical goods and services within your app without having to enter payment or contact information.

Separat de China, Apple Pay este in momentul de fata disponibil in Marea Britanie, Canada si Australia putand fi urmatoarele tari in care el ar urma sa fie lansat.