Cea mai mare si mai buna schimbare facuta in Samsung Galaxy S7

Cea mai mare si mai buna schimbare facuta in Samsung Galaxy S7 nu are legatura cu design-ul viitorului smartphone dezvoltat de catre compania Samsung, ci cu software-ul pe care ei urmeaza sa il ofere pentru utilizatorii care vor folosi dispozitivul dupa lansare.

Stim deja ca Samsung Galaxy S7 va rula Android 6.0 Marshmallow, insa daca in trecut compania Samsung a instalat peste el un TouchWiz aglomerat si multe aplicatii create de catre ea, se pare ca anul acesta lucrurile vor fi cu mult mai diferite.

In Samsung Galaxy S7 compania Samsung va oferi o versiune lite a TouchWiz care va avea doar anumite functii pe care utilizatorii le-au folosit intens in smartphone-urile lansate pana acum, multe aplicatii Samsung urmand a fi deasemenea scoase din build-ul Android preinstalat.

Cei de la Samsung au mutat multe aplicatii proprii in Google Play si propriul magazin de aplicatii, ele fiind scoase din Samsung Galaxy S7 pentru a oferi mai mult spatiu de stocare pentru utilizatori, diverse alte functii ale TouchWiz fiind dezactivate nativ pentru a nu mai afecta performantele.

The two Samsung handsets will ship with Android 6.0 Marshmallow with Samsung’s software overlay, now lighter than ever before, facing the user. But this time things are different because the company has really worked on getting rid of the software features users have no use for unless intentionally seeking them out.

Foarte multa lume s-a plans din cauza faptului ca Samsung implementeaza multe functii si aplicatii inutile in TouchWiz-ul creat pentru a rula peste Android-ul celor de la Google, insa Samsung Galaxy S7 aduce o schimbare fundamentala pentru modul in care gandeste Samsung.

Daca Samsung Galaxy S7 va veni cu aceste schimbari, atunci va fi cu mult mai apreciat decat predecesorii sai si as vrea sa cred ca undeva in Samsung cineva a inteles ca bloatware-ul nu-si are loc in smartphone-uri.