Galaxy S7 are 8 GB din spatiul de stocare ocupat de bloatware

Samsung Galaxy S7 are 8 GB din spatiul de stocare ocupat de bloatware, adica versiunea standard a Samsung Galaxy S7 cu 32 GB spatiu de stocare are un sfert din acel spatiu ocupat de sistemul de operare Android, interfata TouchWiz si diverse aplicatii inutile preinstalate de Samsung si operatorii care vand terminalul.

Desi inaintea lansarii Samsung Galaxy S7 s-a spus ca Samsung a invatat din greselile trecutului si nu va mai instala bloatware in exces in terminalele sale, insa iata ca utilizatorii nu au parte de ceea ce si-au dorit, dar exista in final optiunea de a muta aplicatiile pe un card microSD.

Chiar si asa, 8 GB de spatiu ocupati de catre sistemul de operare, TouchWiz si diverse aplicatii mai mult sau mai putin dorite s-ar putea dovedi a fi o problema pentru multi utilizatori, mai ales ca vorbim despre spatiu excesiv ocupat de catre chiar de la prima pornire a dispozitivului.

Daca un iPhone al companiei Apple are ocupat jumatate din acel spatiu in cazul unui restore, iata ca pentru Samsung Galaxy S7 este nevoie de spatiu dublu, iar asta pentru ca Apple isi face singura sistemul de operare si nu le permite operatorilor de telefonie mobila sa-si preinstaleze aplicatiile in terminalele sale.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge permit adaugarea unor carduri microSD de pana la 200 GB, cei dornici sa aiba mai mult spatiu de stocare il pot extinde fara probleme, insa Samsung trebuie sa mai limiteze bloatware-ul instalat in terminalele sale.

Samsung Galaxy S7 8 GB ocupati - iDevice.ro

Articolul precedentIata cartea de vizita care iti monitorizeaza ritmul cardiac
Articolul următorSamsung Galaxy S7 se indoaie ? (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.