Diferentele dintre Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S6

Daca exista printre voi persoane curioase sa afle care sunt diferentele dintre Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S6, ei bine in imaginile de mai jos ar trebui sa aveti o explicatie destul de clara cu privire la ceea ce aduce noul smartphone in comparatie cu ceea ce ofera cel vechi.

Va spuneam aseara care este pretul Samsung Galaxy S7 in Romania si ce cadou ar urma sa ofere compania Samsung pentru cei care vor face primele precomenzi, insa controversa majora este legata de faptul ca Samsung nu a schimbat mare lucru in noul sau terminal.

Ei bine, mai jos aveti partea de sus a panoului frontal al Samsung Galaxy S7 si observati ca fata de Samsung Galaxy S6 exista camera frontala si senzori care au dimensiuni ceva mai mari, insa in ceea ce priveste design-ul lucrurile au ramas in mare parte la fel.

diferente Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S6

In ceea ce priveste partea inferioara a panoului frontal al Samsung Galaxy S7, lucrurile au ramas in cea mai mare parte neschimbate, benzile metalice laterale fiind ceva mai subtile si butonul Home avand colturile mai putin curbate, restul ramanand la fel.

diferente Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S6 2

Mergand mai departe ajungem la carcasa dispozitivului, Samsung Galaxy S7 avand un spate mult mai curbat decat predecesorul sau, benzile metalice de pe margini fiind mult mai subtile, camera fiind scoasa in exterior intr-o masura mult mai mica, restul elementelor fiind similare.

diferente Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S6 1

Privite din profil, Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S6 dezvaluie o schimbare ceva mai mare, curbura carcasei in noul terminal facand design-ul mai placut, introducerea camerei aproape complet in interiorul carcasei potentand acest efect.

diferente Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S6 3

Privind per total, diferentele in ceea ce priveste design-urile Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S6 sunt minore si toti cei care detin vechiul terminal vor avea aceeasi imagine in fata si anul acesta, desi din punct de vedere al performantelor si functionalitatii vor exista diferente.

Samsung Galaxy S7 va fi prezentat de catre compania Samsung maine dupa-amiaza, lansarea oficiala putand avea loc pe 11 martie.

1 COMENTARIU