Samsung Galaxy S7 Edge – prezentare detaliata

Samsung Galaxy S7 Edge este prezentat in detaliu intr-un clip video aparut cu doar cateva ore inainte ca Samsung sa inceapa conferinta in care urmeaza sa arate lumii intregi ambele versiuni ale Samsung Galaxy S7 pe care urmeaza sa le puna in vanzare din 11 martie.

Prezentarea Samsung Galaxy S7 Edge din clipul video de mai jos are o calitate precara, dupa cum era de asteptat avand in vedere ca telefonul este aratat inaintea conferintei, insa aceasta este prima oara cand vedem noul smartphone folosind in fata camerei.

Samsung Galaxy S7 Edge arata exact precum l-am vazut in atat de multe imagini publicate pe internet in ultimele saptamani, deci singurele surprize pe care le-ar putea face Samsung au legatura cu functionalitatea terminalului si nu cu design-ul acestuia.

Prezentarea Samsung Galaxy S7 Edge

V-am spus ieri care sunt diferentele dintre Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S6, iar in cazul Samsung Galaxy S7 Edge comparativ cu Samsung Galaxy S6 Edge lucrurile stau exact la fel, diferentele fiind minore, exceptie facand camera introdusa in interiorul carcasei.

https://www.youtube.com/watch?v=ZatsDgtbZ88

Samsung Galaxy S7 Edge urmeaza sa aiba un ecran AMOLED de 5.5 inch cu rezolutie QHD de 2560 x 1440 pixeli, chip-uri Exynoss sau Snapdragon 820 cu procesoare octa-core si quad-core, 4 GB RAM, camera principala de 12 megapixeli si baterie de 3600 mAh.

V-am spus vineri si pretul in Romania pentru Samsung Galaxy S7 Edge impreuna cu surpriza pe care Samsung o va oferi celor care precomanda dispozitivul, primele 100 de persoane urmand a primi Samsung Gear VR cadou de la compania coreeana.

Incepand de astazi Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge vor putea fi precomandate inclusiv din Romania la unele magazine online, lansarea oficiala a terminalului urmand a avea loc pe data de 11 martie in cateva zeci de tari de pe glob.