LG 360 VR – ochelari de realitate virtuala pentru LG G5

LG 360 VR este perechea de ochelari pentru realitate virtuala creati de catre compania LG special pentru smartphone-ul LG G5 prezentat in cursul acestei zile, iar dupa cum puteti vedea din imaginile de mai jos, ei reprezinta o viziune destul de diferuta asupra modului in care poate fi experimentata realitatea virtuala.

LG 360 VR functioneaza exclusiv cu LG G5, conectandu-se la smartphone prin intermediul unui port USB-C implementat de catre LG, el putand reda imagini si clipuri video inregistrate folosind accesoriul LG 360 CAM prezentat in cursul acestei zile de catre LG.

LG 360 VR are o greutate de doar 118 grame, deci nu va deranja in timpul folosirii, iar conform celor de la LG, el este capabil sa reproduca experienta vizualizarii de imagini pe un televizor de 130 inch atunci cand ne aflam la 2 metri distanta de el, accesoriul putand fi folosit oriunde si oricand.

Rezolutia de redare a imaginilor este situata intre 720p si 1080p, LG 360 VR afisand imagini cu 639 pixeli per inch, iar per total dispozitivul arata extrem de interesant, el fiind mult mai atractiv decat cele prezentate de catre Samsung sau alti producatori.

LG 360 VR face parte din seria de accesorii LG Friends care sunt comercializate impreuna cu LG G5 in momentul lansarii, asa ca atunci cand smartphone-ul va fi disponibil, ochelarii pentru realitate virtuala vor putea fi cumparati impreuna cu el.

LG 360 VR

LG 360 VR - iDevice.ro

LG 360 VR 1 - iDevice.ro

LG 360 VR 2 - iDevice.ro

LG 360 VR 3 - iDevice.ro