Huawei MateBook a fost prezentata la MWC 2016

Huawei MateBook a fost prezentat astazi in cadrul Mobile World Congress 2016 de catre compania Huawei, iar unii spun ca noua tableta este o competitoare pentru Microsoft Surface Pro sau chiar tableta iPad Pro lansata de catre compania Apple anul trecut.

Exact precum in cazul Microsoft SurfaceHuawei MateBook este o tableta Windows 10 care se poate transforma intr-un laptop cu ajutorul unei huse speciale care adauga o tastatura si ofera posibilitatea de a controla sistemul de operare folosind atingeri, un trackpad fiind deasemenea disponibil.

Huawei MateBook are un ecran de 12 inch cu rezolutie 2160 x 1440 pixeli, procesoare Intel Core M3, M5 sau M7. 4 GB sau 8 GB RAM, minim 128 GB spatiu de stocare SSD, grosime de 6.9mm si o baterie care ofera 10 ore de autonomie in cazul utilizarii obisnuite.

Specificatiile Huawei MateBook sunt similare cu cele ale altor tablete Windows 10, insa iPad Pro are un ecran cu rezolutie de 2732 x 2048, Microsoft Surface Pro 4 avand o rezolutie de 2736 x 1824 pixeli pentru ecran, tableta celor de la Huawei fiind inferioara dina cest punct de vedere.

Huawei MateBook

Deocamdata nu se stie cand ar urma sa fie lansata Huawei MateBook de catre compania Huawei si nici nu se stie la ce pret urmeaza sa fie comercializata pe piata in momentul disponibilitatii.

Huawei MateBook 1

Huawei MateBook 2

Huawei MateBook 3

Huawei MateBook 4

Huawei MateBook 5

Huawei MateBook 6

6 COMENTARII