HTC Vive va costa 800 de dolari cand va fi lansat in aprilie

HTC Vive este casca pentru realitate virtuala dezvoltata de catre compania HTC, dispozitivul fiind unul care ofera o experienta extrem de interesanta pentru incercarea realitatii virtuale, el fiind programat pentru lansare in cursul lunii aprilie de catre taiwanezii de la HTC.

Desi pana acum nu se stia pretul HTC Vive in momentul lansarii din aprilie, ei bine se pare ca aceasta casca pentru realitate virtuala urmeaza sa coste nu mai putin de 800 de dolari in momentul in care va fi disponibila pentru achizitie din magazinele partenere ale HTC.

HTC Vive va fi disponibil pentru precomanda incepand din data de 29 februarie, compania HTC intentionand sa inceapa livrarile in aprilie, insa deocamdata nu se stie exact data de la care cumparatorii se vor putea bucura de tot ceea ce ofera casca.

HTC Vive va veni impreuna cu doua controllere wireless, doua camere care genereaza o schita virtuala a camerei in care folositi casca si un hub care colecteaza toate datele inregistrate de camere si controllere si le trimite catre calculatorul vostru.

Cei de la HTC vor oferi impreuna cu HTC Vive si doua jocuri, mai exact Job Simulator si Fantastic Contraption, deci nu vor fi nevoiti sa caute pe internet continut compatibil cu produsul pe care sa-l poata rula pe HTC Vive.

Pretul de 800 de dolari cerut de catre HTC pentru HTC Vive este cu 200 de dolari mai mare decat cel perceput pentru Oculus Rift, insa diferanta este partial justificata de hardware-ul suplimentar, dar ramane de vazut ce va prefera lumea sa cumpere.