Prima Pagina Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 va avea Force Touch integrat

Samsung Galaxy S7 va avea Force Touch integrat

Samsung Galaxy S7 va avea Force Touch integrat, informatia fiind zvonuta cu cateva luni in urma de catre diverse surse, confirmarea privind existenta sa fiind oferita vineri multumita unei brosuri care promoveaza noul terminal pe care Samsung il va prezenta astazi.

Atat Samsung Galaxy S7, cat si Samsung Galaxy S7 Edge vor avea Force Touch integrat de catre compania Samsung, aceasta functie fiind lansata initial de catre compania Apple impreuna cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus, cei din Cupertino fiind primii care au adus acest sistem pe piata.

Force Touch din Samsung Galaxy S7 urmeaza sa functioneze intr-un mod similar cu 3D Touch, adica in functie de presiune aplicata pe ecran va permite efectuarea unei varietati de functii sau va permite afisarea de diverse informatii utile pentru utilizatorii care folosesc dispozitivele.

Force Touch à la iPhone

Pana acum nu au fost oferite detalii cu privire la functiile pe care le avea Force Touch din Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge, insa e putin probabil ca el sa fie cu mult diferit fata de ceea ce ofera 3D Touch-ul existent deja in smartphone-urile Apple.

Samsung Galaxy S7 Force Touch - iDevice.ro

Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge vor fi primele smartphone-uri Android lansate in 2016 care au Force Touch implementat, insa in urma lor altele vor oferi aceasta functionalitate pentru a fi la egal cu smartphone-urile companiei Apple.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge vor fi prezentate dupa-amiaza de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte ce are loc in Barcelona inaintea Mobile World Congress 2016, lansarea oficiala putand avea loc pe 11 martie.

 • Călin.

  Cred ca va fi un telefon destul de reusit.. 🙂

 • Dan

  După încercările coreenilor de a copia de la iPhone funcții foarte bine implementate, încercări care s-au soldat cu rezultate penibile (vezi TouchID), e rândul să se facă de râs cu o clonă half-baked Force Touch. Poate, totuși, au angajat niște ingineri mai eficienți la departamentul copy/paste :)))

 • Alex :D

  Da, ai dreptate….

 • disqus_DPH51pchVl

  Din cate am citit, nu ei au dezvoltat aceasta componenta ci compania
  Synaptics (Clear Force).
  Va fi un simplu upgrade la S6, nimic mai mult

 • disqus_DPH51pchVl

  Da un exemplu macar

 • V.P

  Ai 10 minute sa-mi spui toate furaciunile Apple din 2014 , hai sa vad cat de corect esti !!

 • Pingback: Vezi aici live prezentarea Samsung Galaxy S7 | iDevice.ro()

 • Dan

  Immersion? Patent troll-ii ăia? Apple are resurse, atât umane (ingineri & such), cât și financiare, mai mult decât suficiente ca să fie capabilă să producă, fără a fura (à la South Korea). E vorba aia, cu cât ești mai sus, cu atât ți se vede mai tare posteriorul. Se trezesc tot felul de patent trolls din ăștia care văd o oportunitate în asemănarea mai mult sau mai puțin reală dintre invențiile lor și tehnologiile BINE implementate de Apple și li se face poftă de o felie de măr. Dacă sunt atât de buni și inovatori, de ce nu ies pe piață cu tehnologia lor mare și tare ÎNAINTE ca Apple să lanseze un produs cu one feature or another? De ce așteaptă până Apple are succes imens la vânzări, parțial și mulțumită acelei feature? Îi țineți în brațe pe coreeni de parcă ați fi acționari la compania lor. Eu nu sar în sus atunci când se vorbește de rău, pe bună dreptate, de Apple. Și pe mine mă nemulțumește politica lor de ”știm noi ce-i mai bun pentru voi = it’s Apple way or the highway!”. Dar totuși Samsung întrece orice limită. Apple inventează iPad-ul. Nu trece mult și Samsung “inventează” și ei. Scoate Apple telefon cu Touch ID? Hopa și băiețeii cu ochișori migdalați, Home button cu cititor de amprentă. Pune Apple pe piață culoarea Gold? Țup, și coreenii noștri! Să mai zic de asemănarea mai mult decât ridicolă dintre folosirea literei S la numele produsului (iPhone xS/Galaxy Sx)? Dar de designul iconițelor? Dar de features precum multitouch, pinch to zoom, scrolling bounce, auto-rotating display, tap to zoom, scrolling by swipe?
  Hai să fim serioși, hai să fim informați, hai să terminăm cu răutățile. (Copy/paste intended!) Oricum, apreciez comentariul tău civilizat, îmi place să am o dispută prietenească cu o persoană cerebrală! 🙂

 • Gini

  Apple a inventat primul smartphone si prima tableta și dupa toți au copiat de la apple!

 • Ionut Grebenisan

  Compara marginile cu ativ,tot zicem ca samsung/coreea copiaza apple,ai sa vedem pe i7 apare dual pixel ah?si nici macar numele apple nu este al lor,

 • Ionut Grebenisan

  Esti 100000% sigur?

 • Dan

  Numele Apple nu este al lor? Al lor, cui? Al companiei condusă acum de Tim Cook? Dar al cui este numele Apple? Al lui Adam și al Evei?