Prima Pagina Samsung Galaxy S7 Live stream prezentarea Samsung Galaxy S7

Live stream prezentarea Samsung Galaxy S7

25

Prezentarea Samsung Galaxy S7 va fi transmisa live, in direct, de catre compania Samsung direct din Barcelona, coreenii deschizand Mobile World Congress 2016 cu o conferinta in care prezinta cel mai important smartphone al momentului impreuna cu Samsung Galaxy S7 Edge.

Prezentarea Samsung Galaxy S7 va incepe la ora 20:00, ora Romaniei, iar in acest articol veti gasi un stream live de pe YouTube cu conferinta in care presedintele Samsung si alti manageri ai companiei vor vorbi despre noul smartphone si functiile pe care acesta urmeaza sa le ofere.

UPDATE: Aici puteti afla toate noutatile Samsung Galaxy S7.

Incepe la ora 20:00

Conferinta live pentru Samsung Galaxy S7 va putea fi vazuta inclusiv in realitate virtuala pentru cei care au dispozitive capabile sa redea totul pe dispozitive de acest gen, cei de la Samsung pregatind un eveniment demn de a fi urmarit in lumea intreaga, chiar si de fanii iPhone.

Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge vor fi, probabil, cele mai importante smartphone-uri Android ale anului 2016 si vor concura direct cu iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru atentia si banii consumatorilor din lumea intreaga.

Vezi aici live stream

Cu cateva ore inainte de a vedea Samsung Galaxy S7 in prezentarea live a Samsung va fi publicat si stream-ul prin care totul va putea fi urmarit in lumea intreaga, iar in acest articol il veti gasi, asa ca daca sunteti interesati sa aflati ce noutati aduce Samsung Galaxy S7, atunci va astept diseara.

Pana una alta, v-am spus care este pretul Samsung Galaxy S7 in Romania si dimineata am publicat o prezentare a Samsung Galaxy S7 Edge facuta direct de la Barcelona, Samsung Galaxy S7 urmand a avea Force Touch, asa ca va fi interesant de vazut cu ce ne va ma putea uimi Samsung.

Articolul anteriorIata cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store pe 21.02.2016
Urmatorul articolCum activezi rapid alarme cu 3D Touch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.