FBI si pericolul deblocarii unui iPhone (comic)

Cei de la FBI au afirmat in cursul zilei de ieri ca nu doresc sa obtina o portita de acces in iOS prin deblocarea unui singur iPhone folosit de catre doi teroristi, insa toata lumea stie ca realitatea este complet diferita fata de versiunea pe care incearca sa o prezinte FBi.

Imaginea de mai jos este o satira la adresa celor de la FBI si devaluie faptul ca deblocarea unui singur iPhone folosind un iOS cu o portita de acces le poate oferi agentilor guvernamentali posibilitatea de a decripta si alte terminale Apple in viitor.

FBI acces iPhone

Articolul precedentLG G5 vs iPhone 6S – comparatie detaliata
Articolul următorSamsung Galaxy S7 vs iPhone 6S – comparatie detaliata
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.