Samsung Galaxy S7 este deja vandut la jumatate de pret

Samsung Galaxy S7 a fost prezentat aseara de catre compania Samsung, iar multi parteneri ai companiei coreene au pus deja produsul in vanzare in diverse tari de pe planeta, principalul beneficiu separat de terminal fiind oferirea unui Samsung Gear VR cadou pentru primii 100 de cumparatori de la anumiti parteneri.

Separat de acest cadou oferit impreuna cu Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge, operatorul de teleofnie mobila Sprint din SUA a initiat o promotie prin care ofera o reducere de 50% pentru oricare dintre cele doua dispozitive daca inca unul este achizitionat impreuna cu el.

Practic oricine cumpara un Samsung Galaxy S7 sau Samsung Galaxy S7 Edge primeste 50% reducere daca achizitioneaza inca un Samsung Galaxy S7 sau Samsung Galaxy S7 Edge in cadrul aceleiasi achizitii, promotia fiind una extrem de interesanta, dar neobisnuita.

In general terminalele nou lansate pe piata nu beneficiaza de reduceri de jumatate de pret chiar din ziua in care sunt disponibile pentru precomanda, insa cei de la Samsung au o strategie diferita intr-o incercare de a genera vanzari substantiale pentru Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge.

Cat succes va avea aceasta strategie ramane de vazut, insa promotiile de acest gen dilueaza imaginea de terminal premium pe care o companie incearca sa o creeze pentru un dispozitiv prezentat cu doar o zi in urma.

In Romania puteti cumpara Samsung Galaxy S7 sau Samsung Galaxy S7 Edge din aceasta pagina, de la Orange din aceasta pagina si de la Vodafone din aceasta pagina.