Facebook iti permite sa spui La Multi Ani prin mesaje video

Facebook a implementat o noua functie pentru aplicatia dedicata iOS, ea fiind disponibila incepand de astazi exclusiv in sistemul de operare creat de catre compania Apple, utilizatorii putand inregistra mesaje video de La Multi Ani pentru persoanele care isi serbeaza ziua de nastere.

Noua optiune apare in profilurile utilizatorilor care au o zi de nastere, utilizatorii putand apasa un buton care permite inregistrarea unui mesaj video de felicitare care are o durata maxima de 15 secunde, el fiind afisat in lista de mesaje private ale respectivei persoane.

Pentru a face mesajul si mai interesant, cei de la Facebook le permit utilizatorilor sa foloseasca si o serie de rame predefinite pentru clipurile video inregistrate si trimise prietenilor, asa ca ei va vor vedea incadrati intr-un format care ar putea potenta efectul mesajului trimis de voi.

Cei de la Facebook incearca sa incurajeze lumea sa creeze mai mult continut video in platforma sa, iar noua functie va creste cu siguranta partajarea de continut video prin intermediul aplicatiei Facebook, asa ca va fi interesant de vazut cat de multa lume va aprecia noua functionalitate.

Facebook video La Multi Ani